Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lehet írni szexes sztorikat?
Oké, egyet bemásolok ide. Ez itt félig a fantázia és félig a valóság műve, itt olvastam egy sztorit, amit továbbgondoltam. Kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek a fogalmazásmódról.
"Még szűz vagyok es van a családnak egy család barátja, akik rendszeresen átjönnek hozzánk vagy mi hozzájuk. Ott is két gyerek, nálunk is. Fiatalon szült, így eléggé fiatalosnak néz ki még most is a két gyerek ellenére is. 13 év van köztünk. Hívjuk őt most az egyszerűség kedvéért Juditnak. Tehát Judit szokta a hajamat levágni, ilyenkor telefonálók neki, aztán vagy átjön hozzánk vagy én megyek át. Átmentem aztán beszélgettünk, mint általában, és miközben vágta a hajamat, neki nyomta a mellét a fejemnek. Tehát a jobb oldalamon állt, és a bal oldalamat vágta, a melle pedig hozzáért végig a fejemhez. Nem tudtam h most mi van, úgy tettem mintha nem vettem volna észre de ő sem csinált ezenkívül semmi különöset. A dolog annyiban maradt végül.
Közben eltelt 1 hónap és kiderült az, amit én nem tudtam: a házasságuk gallyra ment, és már be is adták a válópert. Mivel erről sosem esett szó a jelenlétemben, nekem ez teljesen új volt. Közben külön is költöztek.
Aztán nemsokra rá, történt még egy ugyanilyen eset, mint amit fentebb írtam, tehát hajvágás, ketten, a mellét ismét nekem nyomja, én ismét nem merek reagálni, úgy csinálok, mintha misem történt volna.
Aztán a következő alkalomkor úgy gondolkodtam, hogy mi baj történhet ha valamit reagálok, hiszem úgyis elválnak, nem először nyomná melleit a fejemhez, ezért a következőt tettem.
Úgy voltam vele, hogy most vagy soha. Ha most is tesz valami ilyesmit akkor lépek.....és ismét feltűnően közel állt hozzam, és ismét oda nyomta finoman a melleit. Hosszasan gondolkodtam, a farkam közben kezdett folyni, de úgy döntöttem lépek. Erre megfogtam a fenekét. Vártam hogy mi lesz, de csak egy pillanatra nézett rám, és mivel nem reagált semmi különöset, így elkezdtem simogatni, a fenekét, majd óvatosan benyúltam a nadrágjába. Először csak a bugyiját simogattam, tanga volt, ami egy 31 éves nőnél nem feltétlen alap, de kezdtem egyre jobban begerjedni, de ő is, mivel a melleivel most már simogatta a fejemet. (egyre jobban dörgölőzött a fejemhez)
Fogalmam sem volt h mit es hogyan kellene csinálni, csak követtem az ösztöneimet. Ekkor előre vándorolt a kezem és most már a punciját izgattam a bugyin keresztül. Ami ekkorra már nagyon nedves volt. Egyre jobban ölelt a mellei közé, miközben én egyre bátrabban újjaztam. Mostanra már a bugyit félrehúztam, és úgy izgattam tovább.
Nem telt bele sok idő, majd hatalmas remegések és nyögések közepette elélvezett. Mar ez is óriási élmény volt nekem, mondanom sem kell, hogy a nadrágom szinte átázott....majd ezek után odaguggolt elém es miközben simogatta a szerszámomat, megkérdezte hogy voltam e már nővel, mondtam h nem.
Egy huncut mosoly futott végig az arcán, majd kigombolta a farmernadrágomat és elővette a farkamat, ami ekkorra már kőkemény lett. Szépen lenyalta azt, ami addig kifolyt belőle, majd lassú mozdulatokkal elkezdte bevenni a szájába. Kezeivel közben a combomat és a hasamat simogatta. Komótosan dolgozott rajtam, látszott, hogy élvezi amit csinál. Néha néha megállt, hogy egy kicsit foglalkozzon a herékkel is. Nyelvével az összes lehetséges módon izgatta azt a területet. Majd gyorsabbra vette a tempót. Csodálatos érzés volt látni és érezni, ahogy a fél farkam eltűnik a szájában ahogy fel-le mozog rajta. Közeledett a vég, nehezen tudtam már magam tartani.... a haját simogattam közben.....majd elélveztem. Az összes a szájában landolt, rá is szívott picikét, hogy egy csepp se maradjon a csőben. Miután lenyelte, kaptam még egy pici utójátékot. Majd felkelt, mosolygott és megköszönte a simogatást. Hónapok óta ki volt már ara éhezve, hogy egy férfi hozzáérjen.
Ezek után összeszedtük magunkat, mondta hogy ez most egyszeri alkalom volt es soha senkinek ne mondjam, ez legyen a mi kis titkunk, szopást meg tekintsem érettségi ajándéknak. Azóta egyébként már sok idő etelt, tényleg nem beszéltünk róla. De akkor is szerintem eddigi életem legjobb élménye."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!