Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiábrándító, ha egy lánynak lógnak a mellei szex közben? L
Figyelt kérdés
Mondjuk kutya pózban?
Engem nagyon zavar. Gondolkodom a műtéten is :(
2020. márc. 29. 22:31
12/19 anonim válasza:
Minden természetes mell lóg egy kicsit kutya közben. Egyébként szerinted röntgen szemünk van hogy átlássunk közben a hátadon? Nem kiábrándító, ha kutya pózra kerül a sor akkor ne ezzel foglalkozz hanem pucsíts és élvezd amit a partnered csinál veled hátulról :)
13/19 anonim válasza:
1) ugy nem látja a pasi:D
2) kutya pózban mindenkinek lóg
L
14/19 anonim válasza:
Az ürjajoba nem log ott felfelé áll
16/19 anonim válasza:
Kifejezetten imádom. Ezért is szeretem ha nagy. Lovagló pózban épp a számba érnek...
17/19 anonim válasza:
14-esen jót nevettem! :)))) Szex közben ne zézegessük már magunkat/párunkat kritikus szemmel, az csak elront mindent.
19/19 anonim válasza:
Még a legfeszesebb mellek is lógnak ebben a pozicióban. Engem baromira izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!