Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben a hangos fingás a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben a hangos fingás a nő részéről kiábrándító? Főleg ha még erős szaga is van?

Figyelt kérdés

Szakítanál a pároddal ha megtörténne a dolog? De nem csak egyszer hanem többször is. Én tuti hogy görcsöt kapnék a nevetéstől. Ti hogy vagytok ezzel a dologgal?

N

2019. júl. 11. 23:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Én eléggé análcentrikus vagyok, de valamiért ezt nagyon utálom, legalábbis szex közben. A nap bármelyik szakaszában jót röhögünk rajta, de akció közben ne fingjon már az arcomba. Inkább menjen ki pisilni és intézze el ott csendben. :)
2019. júl. 12. 00:07
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Én nagyon sokat fingok mióta rostban gazdag diétán vagyok. A pasim már összezavarodott, hogy miért rohangálok állandóan a fürdőszobába 😂 nagy a bizalom, de akkor sem mernék hajtógázzal működni mellette.
2019. júl. 12. 01:05
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Derék dolog ez a fürdőszobába szaladgálás.😊

Sajnos az én feleségem már simán elengedi a szobában a békegalambokat hangosan....😕😂

2019. júl. 12. 01:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vagy nem sajnos, de a legnagyobb bizalom kell ugymond, hogy fingjatok egymás előtt🤷 van aki képes rá és van aki több év után se "nyílik" meg a párja előtt 😄

Ahogy mondani szokták:

[link]

2019. júl. 12. 01:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy balesetet talán el tudnék felejteni, de ha többször is előfordulna, biztos, hogx kiábrándulnék
2019. júl. 12. 02:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A szeretet közös nyelvének egy újabb formuláája?
2019. júl. 12. 06:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedig azt írták, hogy az egymás előtti fingás erősíti a kapcsolatot... :D
2019. júl. 12. 09:27
 8/15 anonim ***** válasza:
48%

Rendszeres, szex közben, zavarna. Én sem fingok, még nem szex közben sem az orra alá.

De azt hozzáteszem, hogy megfelelő táplálkozás esetén nem is nagyon fingik az ember.

2019. júl. 12. 10:24
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Ugy ne menjen bele szexbe valaki, hogy epp fel van fujodva. Egy kisebbet viszont vissza lehetne tartani.
2020. jún. 6. 17:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Legjobb amikor a wc-be, vagy fürdőkádba megy, és jó kis szaga is van 🤣🤣😜😜
2022. ápr. 27. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!