Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben a hangos fingás a nő részéről kiábrándító? Főleg ha még erős szaga is van?
Figyelt kérdés
Szakítanál a pároddal ha megtörténne a dolog? De nem csak egyszer hanem többször is. Én tuti hogy görcsöt kapnék a nevetéstől. Ti hogy vagytok ezzel a dologgal?
N
2019. júl. 11. 23:59
1/15 anonim válasza:
Én eléggé análcentrikus vagyok, de valamiért ezt nagyon utálom, legalábbis szex közben. A nap bármelyik szakaszában jót röhögünk rajta, de akció közben ne fingjon már az arcomba. Inkább menjen ki pisilni és intézze el ott csendben. :)
2/15 anonim válasza:
Én nagyon sokat fingok mióta rostban gazdag diétán vagyok. A pasim már összezavarodott, hogy miért rohangálok állandóan a fürdőszobába 😂 nagy a bizalom, de akkor sem mernék hajtógázzal működni mellette.
3/15 anonim válasza:
Derék dolog ez a fürdőszobába szaladgálás.😊
Sajnos az én feleségem már simán elengedi a szobában a békegalambokat hangosan....😕😂
4/15 anonim válasza:
Sajnos vagy nem sajnos, de a legnagyobb bizalom kell ugymond, hogy fingjatok egymás előtt🤷 van aki képes rá és van aki több év után se "nyílik" meg a párja előtt 😄
Ahogy mondani szokták:
5/15 anonim válasza:
Egy balesetet talán el tudnék felejteni, de ha többször is előfordulna, biztos, hogx kiábrándulnék
6/15 anonim válasza:
A szeretet közös nyelvének egy újabb formuláája?
7/15 anonim válasza:
Pedig azt írták, hogy az egymás előtti fingás erősíti a kapcsolatot... :D
8/15 anonim válasza:
Rendszeres, szex közben, zavarna. Én sem fingok, még nem szex közben sem az orra alá.
De azt hozzáteszem, hogy megfelelő táplálkozás esetén nem is nagyon fingik az ember.
9/15 anonim válasza:
Ugy ne menjen bele szexbe valaki, hogy epp fel van fujodva. Egy kisebbet viszont vissza lehetne tartani.
10/15 anonim válasza:
Legjobb amikor a wc-be, vagy fürdőkádba megy, és jó kis szaga is van 🤣🤣😜😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!