Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben a hangos fingás a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben a hangos fingás a nő részéről kiábrándító? Főleg ha még erős szaga is van?

Figyelt kérdés

Szakítanál a pároddal ha megtörténne a dolog? De nem csak egyszer hanem többször is. Én tuti hogy görcsöt kapnék a nevetéstől. Ti hogy vagytok ezzel a dologgal?

N

2019. júl. 11. 23:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sokáig taszított, de ahogy idősödöm, úgy vagyok egyre perverzebb és ma már kifejezetten felizgat, ha egy lánynál ez előfordul és ettől elszégyelli magát vagy zavarba jön.
2022. ápr. 28. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 nekem az az izgi ha bocsánatot kér, vagy mondja magában, hogy omg mekkora puki 😀🙂
2022. ápr. 28. 20:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Meg még ha egy nagyobb pukinál ráhúzza a takarót a seggére a csaj, az is izgatóan hat rám. És mindenek mellett az a legfontosabb hogy ne undorodjon nagyon a saját fingjától a csaj. Ez az ami által a legizgalmasabb a dolog! 🥰🥰🥰
2022. ápr. 28. 23:16
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
A 12-es válaszomhoz azt írnám, eléggé izgat, ha egy jó csaj nyom egy jó nagyot a fürdőkádba vagy wc-be, és elképed azon, hogy mekkorát fingott, de annyira nem szégyelli el magát, csak mondja atyaúristen mi volt ez. ☺️☺️☺️☺️ Vagyis nem tartja olyan tragikusnak a pukit, csak rendkívülinek, és emellett az a legfontosabb, hogy ne legyen bántalmazó kapcsolatban a csaj, és minden ilyen! ☺️☺️
2022. máj. 3. 21:14
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Még amit elképzeltem a fent felsoroltnál, hogy menőnek érzi magát a csaj, a hang/szag által egyaránt, vagy épp azt mondaná, ez őrületes, de valahogy mégis jó. Ez az ami egy úgynevezett lelki orgazmusként hat rám! ☺️😀
2022. máj. 4. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!