Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító, ha egy lány nem ad ki hangot szex közben?
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 13:28
2/19 anonim válasza:
Nem az. De legtöbb férfi szereti ha hangot ad az élvezetének a partnere. Viszont amikor érzéki szexre vágyik a partner én örülök neki ha csendben nyugiban csináljuk és olykor-olykor csak azt hallom hogy mélyebben veszi a levegőt vagy sóhajt egy nagyot. Bár ilyenbe még nem volt részem. :)
4/19 anonim válasza:
Igen. Nagyon tud hiányozni ez a fajta inger és visszajelzés.
5/19 anonim válasza:
Nem az, pont az a jó. A hangos lánytól impotens leszek.
6/19 exelant válasza:
Találkoztam már olyan férfival, aki nem szereti, ha egy nő hangokat ad ki szex közben, főleg ha az elég gyakori, és hangos, mesélte, hogy egy előző partnere szájára is már rátette a párnát szeretkezés közben, annyira zavarta ez a dolog, így tompította a hangokat, nehogy valami valahová jobban hallatszódjon, mint kellene. De tény és való, hogy az ilyen férfi a kevesebb
7/19 A kérdező kommentje:
Annyi hogy gyorsabban veszem a levegőt. Nem tudom megjátszani a nyögést, meg nem is akarom. De ha kiábrándító, akkor mit csináljak?
2020. febr. 4. 13:37
8/19 anonim válasza:
#7: Semmit. Egy kapcsolatnál végképp nem ez lesz a lényeg. Ha találsz olyan srácot aki ezt elfogadja meg amúgy TÉGED elfogad akkor nem mindegy? Ez szerintem nem egy szakításra okot adó dolog. Bízz bennem az igazinak tök mindegy. Meg ahogy én írtam (kettes voltam) lehet van úgy vele más is. Én ellennék egy ilyen lánnyal legalább nem menne végig a fejembe hogy hú de hangos, remélem nem hallatszdódik nagyon.
9/19 anonim válasza:
Ha hang nincs, de a gyorsabb levegő vétel már vissza jelzés,akkor nincs baj.
10/19 StevenUp válasza:
Semmi kiábrándító nincs benne...
Mármint bőven elég ha a nő teste jelez apró rándulásokkal, hogy jó neki, nem kell ehhez óbégatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!