Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiábrándító, ha egy lány nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító, ha egy lány nem ad ki hangot szex közben?

Figyelt kérdés

2020. febr. 4. 13:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

#7 Semmit, keress olyan partnert, akinek ez jó.

De azt cáfolnám, amit #8-as írt. hogy egy kapcsolatnál egyáltalán nem lényeg. Persze nem úgy nézne ki a dolog, hogy "szakítsunk, mert halk vagy szex közben", hanem egyszerűen nem lenne olyan jó a szex, érezhető negatív hatással a kapcsolatra. Na meg gyakran sok kicsi különbözőségből jön össze végül az, hogy a felek közt nem túl erős a vonzalom, nem illenek egymáshoz.

2020. febr. 4. 13:52
 12/19 1112 ***** válasza:
55%
Én erről azt hallottam, hogy az olyan lányok , akik hangot adnak ki szex közben , ők azért adják, merthogy a párjuk adjon bele mégtöbbet, tehát ezt biztatásul csinálják nekik. Tehát nem azért ad ki valaki hangokat, hogy mert a másik, a csávó annyira jól csinálja, hanem ilyen öztönzésként, biztatni akarják, hogy legyen mégjobb.
2020. febr. 4. 13:54
 13/19 1112 ***** válasza:

"De ha kiábrándító, akkor mit csináljak?"

Érezd jól magad szex közben, az a lényege; És ezen ne feszengj.

2020. febr. 4. 13:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tud az lenni.
2020. febr. 4. 14:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Párom nem ad ki hangot, a levegővétele viszont elárulja ;)

Nem mondom, hogy nem lesz olyan, akinek ez nem tetszene ám. Engem nem zavar, főleg mivel én sem vagyok egy vokális fajta.

2020. febr. 4. 14:51
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

Az a kiábrándító amikor fél perc után már úgy nyög mint akit egy talicska majom csikiz.

Ameddig nem ripacskodik egy nő az ágyban,a férfi tudja: mikor volt igazán jó.Ez iszonyat fontos egy normális kapcsolatban!

2020. febr. 4. 15:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amúgy a szuszogás-lihegés a legjobb, a nyögés gáz. Az túl nyálas / cheesy.
2020. febr. 5. 14:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, ha jónak látom, beleharapok, arra már csak megszólal!
2020. febr. 5. 18:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kiábrándító, de izgatóak a hangok, igy ha hang van, az hozzá tesz,

én voltam pár nővel, volt aki hangos de volt aki alig ad ki hangot,

én erről mindig azt gondoltam, hogy nem tudja magát teljesen elengedni, kissé szégyenlős,

ne aggódj amitt hogy kiábrándító, a szex akkor jó ha természetes, légy csak te is olyan ami neked természetes, aki szeretni fogígy fog szeretni,

max tesztelgetheted a hangokat pl a pasi fülébe lihegsz és majd észreveszed lehet beindul tőle, vagy ha eszedbe jut mondasz pár dolgot hogy hú de jó, jólesik, finom, még csináld, ez is izgató lehet a párodnak,

és máris vannak hangok, a visszajelzéseket meg leszűrheted:)

2020. aug. 26. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!