Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány nem nyeli le a spermát orál után, nagyon kiábrándító?
Másfél éve vagyunk együtt, 29 és 30 évesek vagyunk. Sokszor fejezzük be a szexet úgy, h a végén én kényeztetem a számmal, de mikor elmegy, sose nyelem le, zsepivel diszkréten megoldom, majd ezután odabújok még hozzá. Kérdeztem már, h ez zavarja-e, de azt mondta, h egyáltalán nem. Mondtam neki, ha nagyon izgatja esetleg, akkor szívesen megteszem, h lenyelem, de ő erre annyit mondott, h : nyilván izgatóbb lenne, ha ezt tenném, de különösebben nem vágyik rá. Nekem ez fordított esetben nagyon rosszul esne a páromtól, így talán engem jobban zavar a dolog. Viszont valamiért nagyon nehezemre esne lenyelni, az állaga...ahogy lemegy a torkomon...úgy érzem, h öklendeznem kellene tőle. Az nem zavar, ha a számban van, csak lenyelnem ne kelljen, bár azt is biztos megszoknám, ha nagyon akarnám, ha ez lenne a kérése.
Ti mit gondoltok? Titeket ez mennyire zavarna?
Előre is köszönöm a nem provokáló, de őszinte válaszokat!
A zsepi az engem zavarna, akkor inkább nyugodtan köpje vissza rám és onnan letöröljük. Nekem a zsepi nagyon illúzió romboló valamiért.
24/F
A zsepibe mikor ott van két teljesen jó mell? Micsoda pocséklás. :D Lenyelni sem kell és mégis csináltál valamit amit nézhet. :P
Azért nem sírnám állomba magam azért mert nem nyelte le. Nyilván ha megteszi az jó dolog vagy úgy egyáltalán bármit csinál vele jó dolog mert legalább némi kreativitás meg dolgok de ha nem az sem vág senki sem a falhoz [egy bizonyos iq / eq felett persze].
Én le szoktam nyelni szinte mindig. Az elején furcsa volt, de kb 1 másodperc volt rossz, míg nyeltem. Gáz lett volna a zsepi. Barátnőm mesélte, hogy ő mindig zsepibe visszaköpi, én meg néztem rá hogy ez most komoly? Egy úrinő lenyeli azt mondtam neki 🤷🏼♀️😀
Én szeretem. Tudom hogy a pasimat izgatja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!