Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reális ez a pénisz méret?
na azért nem mindegy, de tényleg nincs akkora jelentősége.
ezen a húspénisz és vérpénisz elméleten én is gondolkodok mindig h mennyi igazság lehet benne, vagy csupán a kisebb méretűek kitalációja ... frász tudja.
tényh látok olyat öltözőkben, akiknek meglepően kicsi, pedig eléggé imádják a csajok, és valahogy fura is az egész testalkatához képest, na de azért gyakoribb az a helyzet amikor normál állapotban látja vki és nem erekcióban, szal nem árt ha alapból is van egy esztétikus méret.
"na de azért gyakoribb az a helyzet amikor normál állapotban látja vki és nem erekcióban, szal nem árt ha alapból is van egy esztétikus méret."
Pontosan így van. Engem is nagyon zavar, hogy alsógatyában alig dudorodik ott valami. Sokkal nagyobb önbizalmat adna, ha látszana lankadtan is, hogy van ott méret. Pl mikor egy csajt megölelsz, vagy randizgatásnál megmarkolja, sokat számít szerintem, ha érzi, hogy már lankadtan is jó nagy.
Nincsen összefüggés. Lehet, hogy lankadtan nagy, de ha alig nő néhány centit, akkor semmit nem ér.
82
na igen, így van ... lányok is nézegetik a fiúk méretét ismerkedéskor, ez nem kérdés, szal nem árt ha kis tapi kapcsán is már érzi h van ott valami ... az meg elég fura ha ott magyarázkodsz neki h de az vérpénisz :) na meg simán pl strandon fürdőnadrágban, igen esztétikus tud lenni, ha látszik, ahogy szépen dudorodik, még ha tényleg igaz is h nagyon sokat nem nő. de én is láttam olyat h kb keresni kellett, vajon hol lehet a srácnak, mert s eboxerben se fürdőnadrágban semmi se látszott ....
" De attól, hogy valakinek kicsi ernyedten, még lehet nagyobb mérete mereven meg lehet átlagos is. " > na igen, lehet. de csak lehet. a másik pedig h ismered a mondást, mely szerint nincs két első benyomás. ha a csajszi elsőre elkönyveli h kicsi, akkor megáll az ismerkedési folyamat szal sose tekint a fiúra úgy, mint egy olyanra, akire azt mondja, h na ez igen ... most nem?
Erre csak azt tudom mondani, hogy lankadt f*sszal nem lehet dugni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!