Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reális ez a pénisz méret?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm, aki MOST lett 15 éves azt állítja, hogy neki alapból 14cm-es, mereven 18cm-es a pénisze. Szerintetek kamuzik?2020. márc. 29. 20:10
41/88 anonim válasza:
Ilyenkor mindíg elgondolkodom azon hogy a 14-15 cm-es átlag hogy jön ki.
42/88 anonim válasza:
#40 Milyen helyzetben láthatja meg egy anya a kamasz fia merev péniszét? Ez valahogy,nem fér a fejembe.
43/88 anonim válasza:
42es
-rajtakapja maszturbálásnál
-a fia laza gatyában megy ki reggeli merevedéssel a nappaliba, amitől látszik a teljes mérete
44/88 anonim válasza:
Lehet mert bár ezt húsfaroknak nevezik.Nekem vérpéniszem van és amikor összemegy van hogy 10-11 a mérete de ha potens akkor meg ilyen 13-14 kinyúlik nyugalmiban is amikor már várja a szexet.Felállva persze 18
45/88 anonim válasza:
Nekem 15 évesen is ekkora volt már, szóval simán lehet, folyton méregettem úgyhogy lehet.
Inkább csak a formája változott azóta az enyémnek.
46/88 anonim válasza:
Nem bántás miatt de a 18 centi még nem a világ közepe. Lehet hogy neki ekkora marad és nem is fog neki nőni.örüljön neki hogy ekkora, sok sikert neki. Nem feltétlenül kamuzik ettől még.
47/88 anonim válasza:
Én 18 vagyok, lankadtan 15 cm felállva 20 cm
48/88 anonim válasza:
Miert kell a meretekbol ekkora ugyet csinalni? R
Ez egy olyan dolog amin az ember nem tud valtoztatni/nem tudja befolyasolni
49/88 anonim válasza:
Én nem méregetem, hanem használom
50/88 anonim válasza:
Ez annyira igaz mint az, hogy a fekáknak nagyobb van (nincs nagyobb, az egy hazugság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!