Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reális ez a pénisz méret?
De, a 19 centis az ritka. Kb. a férfiak 1-2%-ának van ekkora.
Ha azt mondod, hogy a 15-16 centis nem ritka, azzal egyet is értenék. De a 19 centi, az ritka. Persze én is láttam már olyat, nagyobbat is, de attól még az nem gyakori. Nem mondom, hogy nem létezik, mert én is láttam már olyat, de sokkal ritkább, mint egy normál 16 centis.
Amúgy igazad van, emiatt van a magyaroknak Európán belül a legnagyobb átlag péniszméretük, mert 18-19 cm-re elég sokaknak megnő azért, átlag 10 férfi közül kb. 3-nak megnő akkorára. Ez viszi fel az átlagot 15-16 cm-re.
Viszont az is igaz, hogy a 18-19 cm gyakorlatilag a maximum nálunk, annál nagyobbra, 20-21 stb. centire már tényleg keveseknek nő meg, 100 férfi közül talán 5-nek van ekkora mérete.
Amúgy kérdező, muszáj állandóan kiemelned ezt a kérdést?
Már 1 éve, hogy ezt feltetted.
Valószínű, hogy az ismerősödnek húspénisze van, mert lankadtan 14 cm sokaknak azért nincsen...
erre a hús és vér elméletre van valami tudományos hivatkozásod?
én még sose hallottam, csak így pletykaszinten, de sztem inkább csak amolyan vigaszelmélet a kisebb méretűeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!