Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akiknek volt dolga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek volt dolga nagy mérettel. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem azokhoz a lányokhoz szólna akiknek van tapasztalata nagy méretű pénisszel. Kavarok vagy ismerkedek, nem is tudom, egy sráccal aki eléggé el van engedve oda lent. Egész pontosan 24 cm a srácnak (tényleg ekkora, képet is küldött már róla és facetime közben is mutatta szóval nem kamu).

Tudom, hogy ez nagyon extrém méret de azért reménykedem benne, hogy van valakinek hasonló tapasztalata és tud pár szót mondani arról, hogy mire számíthatok.

Voltam már nagyobb mérettel és élveztem is, de az közel sem volt ekkora. Izgat is nagyon de ugyan akkor félek is mi lesz mert iszonyatosan hatalmas.

Köszönöm előre a segítséget!

20/L

2020. márc. 28. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Arra számíts,hogy szét fog szakadni a puncid.
2020. márc. 28. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Alhasi fájdalmaid lesznek ha nem passzoltok méretben.
2020. márc. 28. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Nem fogsz szétszakadni, viszont az első alkalom vagy az első pár nagyon szar lesz neked.

Aztán szépen hozzászoksz, lesznek pózok, amikben hatalmas orgazmusod lesz, viszont lesznek olyan pózok is, amiben alhasi fájdalmad lesz. Konkrétan a méhed fog fájni, de ha nem gondolsz rá, mármint a fájdalomra, csak belazulsz akkor még élvezhető is.

Tapasztalatból írtam, nőként :) ha van kérdésed nyugodtan írj

2020. márc. 28. 09:17
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Kamu. Volt már nagyobb mérettel, de az közel sem volt ekkora!

Kamu az egész.

2020. ápr. 1. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Puding próbája a dugás.. akarom mondani az evés.

Szóval ez nem olyan dolog amit a más tapasztalatával lehet kezelni. Szerintem mindent bele.. mármint lassan aztán vagy jaj vagy hhaaaj.

2020. ápr. 11. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok és nem fiatal.

A megadott méret valóban extrém. Ehhez adódik bizonyára a vastagsága is.

Nagyon óvatosaknak kell lennetek, hogy milyen pózban, milyen mélyen hatolhat be. A kutya póz és az, amikor Te hanyatt fekszel és a lábaidat a vállára teszed, ez a legkevésbé alkalmas!!!

Nem kevés az olyan fiú, aki a nőre nincs tekintettel, hanem még tiltakozás és fájdalmas panaszok mellett is embertelenül dugja és dugja befelé.Szóval cseppet sincs tekintettel a nőre, csak magára. Ez aztán a nőt nagyon kikészíti és akár rettegni is fog egy újabb szexeléstől (akár már mással).

Szóval: azt ajánlom, hogy szexelés előtt határozzátok meg, hogy milyen jelzésedre kell neki AZONNAL abbahagyni a mozgást.

Legjobb lenne, ha TE IRÁNYÍTANÁL, ha Te lennél felül és addig ülsz bele a fiúba, amíg neked jó, amíg nem fáj.

Hidd el, lehet, hogy neki sem könnyű, mert a legtöbb nő ódzkodik tőle, főleg, ha önző a mozgásával.

Ne rettegj tőle, de ha nincs tekintettel a megbeszéltekre, akkor egyszerűen vágd úgy szájon, hogy ne 32, de 33 foga repüljön ki a szájából. Vagy közöld vele előre, hogy ha a jelzésedre nem áll le, akkor összeszorítod a heréit... (ez legyen a végső védekezésed).

2020. ápr. 11. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!