Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hányan vagytok akiknek a pasija 20 vagy afeletti mérettel rendelkezik?
Tudjuk, hogy itt a gyakorin zavarba ejtően sok a nagy méret. De kiváncsi lennék, hogy az úgymond “való életből” jött tényleges lányok közül hányan vannak akiknek tényleg ilyen méretekkel rendelkezik a párjuk?
Ha esetleg tudjátok a méretet is leírnátok?
?
Ugyanazok akik beírják, hogy nekik 20 feletti azok ide is beírják hogy ők a lányok és a pasijuknak 20 feletti.
20-21 cm
Persze lehet, hogy fiú vagyok és lánynak adom ki magam, de remélem nem.
Miért nem akadtok már le erről a fütyi kamu méretekről.
Semmi értelme ha nem tudja használni és 3 perc alatt végez, mint egy reszelő bajnok.
Ebből a szempontból tényleg nem valami hatékony a kérdés, anonim fórumon nem tudhatod, hogy ki lány, ki nem, ki hazudik, ki őszinte.
A páromnak 20-21 centis, de ezt is vagy elhiszed, vagy nem. Az is lehet, hogy én vagyok pasi, és nekem van 21 centi :P Meg az is, hogy vagyok 12 éves és még kábé ki se látszik a farkam a golyók közül, szóval érted.
Pasi vagyok.
Mi gyakran jártunk a Gitár utcai swingerbe. Ott volt egy feka, kb. 35 cm-rel. Kicsit fájt a barátnőmnek, de minden alkalommal háromszor volt vele („mindenhol” volt benne). Ugyanakkor tény, hogy nem ez az ő mérete, mivel én átlagos, 15-16 cm. vagyok és velem mindig kielégül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!