Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy a tinédzser fiúkhoz vonzódom? Mennyire normális ez?
Egy ideje észrevettem magamon hogy leginkább a 16-17-18éves fiúkat kívánom szexuálisan. Persze,egy érett férfi is simán bejön természetesen,de valamiért ez a korosztály izgat a legjobban. Ennek lehet valami különösebb oka? Mennyire számít ez normálisnak?
23/L
El ne higgyétek hogy csaj!
Kis búza akarja becsalni a fiúkákat! 😁😁
Nem! Nem tudom! Mégis honnan tudnám!
Hanem csak sejtem! Az eddigi tapasztalataim alapján!
Itt 97% férfi/srác. Azok közül 80% homo.. Stb
Lehet a finomabb és simább bőrünk tetszik neked, meg a tinis agyunk. Gyerekkorod milyen volt?
18F
Sok nőt vonz, hogy fiatalabbakat avasson be, őket könnyebb is irányítani.
Amúgy nem félsz az öregedéstől? Sokszor az is az oka.
En meg keso negyvenesen. Es kolcsonos. Csak vigyazni kell, milyen orszag, ki milyen allampolgar. A magyar torveny nagyon megengedo.
Nekem az a mar szinte lanyos, de megis ferfi szepseg a vonzo. Csak azok jonnek be, aki ilyenek.
Tobbnek hazudjak magukat tarskereson. Szolval en elvezem. Az a nehany alkalmi szex raadasul csoda volt. Sok idiotat chatnel ki lehet szurni. A fennmarado, kellemes csalodas. Kulso ugyanolyan jo, szex varakozason feluli volt. Mivel nem sokra szamitottam oszinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!