Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció, ez mennyire...

Menstruáció, ez mennyire normális? Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Tini vagyok, szóval nem igazán akarok orvoshoz menni, de megjött a héten, előbb kicsit mint szokott, és annyira fájt hogy azt hittem belehalok, pedig szerintem igen magas a fájdalomküszöböm. Ilyen még sosem volt, fájt néha, de tesiztem is meg mindent csináltam ugyanúgy. Most sem panaszkodtam, nem kértem, de haza küldtek az iskolából is olyan szarul néztem ki, sápadt voltam, csak feküdtem a padon és próbáltam túlélni. Ha esetleg legközelebb is így lesz ki kéne vizsgáltatni? Van értelme? Most hogy vége, még mindig fáj kicsit, ez se jellemző.

Félek a dokitól, meg kínos helyzet kicsit.

2019. nov. 23. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi kínos nincs benne, menj orvoshoz!
2019. nov. 23. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is menj orvoshoz. megmondja, milyen fájdalomcsillapítót érdemes szedni. ez gyakori probléma, nem kínos helyzet.
2019. nov. 23. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ne érezd cikinek, mert nem az. Menj el orvoshoz, ő megmondja, hogyan tovább. Nekem is görcsölget a hasam ha megjön, de az ilyen szintű rosszullét már brutális.
2019. nov. 23. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem egyetlen fájdalmas mensi után nem kell orvoshoz menni, úgy éltem le az életemet 13-21 éves koromig, hogy többnyire fájt, aztán gyerekem lett. (és utána könnyebbek lettek a mensik). Ha megismétlődik, használj enyhe görcsoldót (patikában lehet kapni recept nélkül), ha így sem múlik és ez megismétlődik többször, akkor menj orvoshoz.

De azért alapvetően női létünkhöz hozzátartozik ez a fájdalom.

2019. nov. 24. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még valami: ez nem kínos egyáltalán, legtöbb nő átéli, a nőgyógyász peidg pont naponta többször találkozik ilyennel, szóval számára semmi különöset nem fog jelenteni. Ne érezd magad emiatt feszélyezve.
2019. nov. 24. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!