Normális ez menstruáció alatt?
Igen, normális. Az eltérést sokminden okozhatja, pl. vitamin/ásványianyag hiány, enyhe fertőzés/betegség, hormon többlet, idegi gyengeség/kimerültség stb...
Ha többször is ingadozik a menstruációd lezajlása, akkor keress fel egy nőgyógyászt. De ha fiatal vagy, nemrég kezdtél szexuális életet, az is okozhatja ezt.
A gyógyszerek is különböző hatóanyaggal és felszívódási idővel/hellyel rendelkeznek, és nem minden típusú fájdalmat tudnak enyhíteni, mert különböző idegek másképp reagálnak. Ezt nem tudom szépen megfogalmazni. A lényeg az, hogy az orvostudomány se tudja sokmindenre az okot, csak azt, hogy hogyan kell elfedni.
Tehát az is lehet, hogy a gyógyszer most nem úgy hatott, ahogy szokott, ugyanúgy a fentiek is befolyásolhatják.
Utolsó, te mégis mi a jó büdös francról beszélsz? :-O
Nem is tudtam, hogy a menstruáció az seb, pedig jó pár évtizede megvan nekem is.
Legalább hülyeségeket ne írjál már!
Utolsó: a hozzászólásod egyrészt műveletlen, másrészt sértő. Jelentettelek.
Miért seb? Mert leválik a méh belső faláról a méhnyálkahártya. A helyén egy belső seb marad, ami vérzik. Mintha a kezedről lehúznád a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!