Hogy néz ki az első menstruáció?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldonteni, hogy megjott e. Ilyen barnas kevesebb cucc van. Neketek milyen volt, vagy milyennek kene lennie?2019. nov. 15. 15:33
1/6 anonim válasza:
Hány èves vagy? Mert az is szamit
2/6 anonim válasza:
Ami barnás, az mindenképpen vér, de nem biztos, hogy menstruáció. Elsőre viszont simán lehet ilyen. A menstruáció mindenkinél más, nem élénk piros, sokszor darabos, a méh nyálkahártyától, akár alvadt rögökkel.
3/6 anonim válasza:
Első alkalmakkor nekem is alig volt egy kis barnás cucc.
4/6 anonim válasza:
Először nekem is csak barnás volt.
5/6 anonim válasza:
Lehet az, sőt valószínű. Először nekem is csak ennyi volt. Nem törvényszerű az èlénk piros, bőséges vérzés, pláne az első hónapokban. Hány éves vagy?
6/6 anonim válasza:
Lehet igen. Nekem is barna folyaskent indult , szaga sem volt igy elsore mindenre gondoltam csak arra nem hogy megjott. Aztan nott a mennyisege estere, siman kellett normal betet. Masodik napon lett piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!