Szerintetek egy így "normális"? Női gondok
Szóval röviden a történet, múlt hónapban azaz októberben kimaradt a mentsruációm, szeptemberben megvolt rendesen, minden oké volt, tehát októberben kimaradt, most pénteken elkezdetem vérezgetni amit még mindig tart, betétet használok, és elég minimálisan vérezgetek a betétbe, de wc-zéskor a Wc papír az mindig tiszta élénk színű vér, szóval az nem csak kicsit, hanem rendesen úszik a vérbe, de a betétbe minimális mennyiség van, a hasam ugyanúgy fáj mint mikor megszokott lenni, és ugye ez már a 3-4. nap ezis rendben van,mert olyan 5-6 napig szokott tartani.. Terhességet én ki zárnám mert a szeptemberi mensi óta nem volt szex.
Szóval szerintetek lehet hogy csak azért van most kevés, mert kell idő míg vissza áll a "rendszer" ? Valaki volt már így?
Ui: kioktatást nem kérek, kértem időpontot a nőgyógyászhoz, de csak december közepére kaptam.
3 as dehogy terhes! Szerintem is felesleges a teszt.
Viszont ez az összevissza ciklus sosem jó. Ha a dokihoz elmész ott kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!