Sokat fájt a fejem és néha a fókusszal is gondok voltak, ezért kaptam egy kis dioptriás szemüveget, de nagyon szokatlan és furcsa érzés, normális ez?
Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy normális ha szokatlan, mivel eddig a napszemüvegeket se szerettem.
Még csak ma kaptam meg, de olyan mintha egy kicsit erőlködne a szemem és mintha a lencse mindig koszos lenne.
Meg fogja szokni a szemem, vagy ez a kis dioptria is sok lesz neki és nem kell mégsem?
Az meg már mellékes, hogy a keret mindig látóhatárban van.
2015. febr. 21. 01:13
1/5 anonim válasza:
Mekkora dioptria?
Szokni kell..
Reggelente viseld eleinte rövid időre.
Ha nem hordtam volna napszemüveget én sem bírnám,mnéha így is szédülök, ha felveszem,maztan ha nem, akkor hiányzik..
Furcsa..
2 hete van meg nekem
2/5 A kérdező kommentje:
+0.25 mind a kettő
köszi akkor még szokom :)
2015. febr. 21. 13:33
3/5 anonim válasza:
meg lehet szokni, ne izgulj. eleinte még néha ugy érzed, hogy hullámzik, de majd elmúlik. én rögtön +1-essel kezdtem, csak nyugtatlak:)
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, ha nem csak én érzem azt, hogy jobb volt nélküle :)
2015. febr. 21. 17:38
5/5 anonim válasza:
Nekem jó a szemüveg,egy hete kb viselem és már nemfáj a homlokomnál a fejem.Mintha teljesen egézséges lenne a fejem.Előtte évekig bovli szemüveget,tescóst hordtam és sűrűn fájt a homlokomnál és hunyorogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!