Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgatnak a szélesebb csípőjű lányok?
Ma láttam egy lányt akire nagyon felizgultam, szép arányos volt a derék-csípő-comb aránya, volt rajta egy kicsi felesleg, de nagyon megdugtam volna. Ritkán látok ilyen lány aki így tetszik.
Sokszor a lányok derekát, combját nézem meg nem is az arcát, de néha annyira vonzó az alakja hogy hihetetlen, nem is a vékony insta modellekre gondolok hanem az átlagosabb testű lányokra. Ez valami ösztön hogy ennyire beindít ez a testrész?
Genetikai oka van. A szélesebb csípő elvileg ideálisabb alkat a szülésre, egészséges gyermek világra hozására, tehát nagyobb eséllyel tudod tovább örökíteni a genetikai készleted, illetve ha lányod születik, neki is nagyobb eséllyel lesz széles csípője, ha az anyjának az volt.
Érdekes módon nekem kb. 21 éves koromig a keskeny csípő tetszett, de azóta már a széles is. Gondolom érettségfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!