Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is izgatnak a cuckold dolgok?
Figyelt kérdés
Vmiért mostanában nagyon izgat a gondolat, a feleségem mással szexel.
Imádnám a gondolatot, h éppen készülődik randira, ahol jól megszopatja és megdugja a szeretője, olyan dolgokat is megtéve, amiket nekem nem enged.
Ahogy látom h készülődik, szexy fehérneműt húzva, bikinivonalat igazítva, úgy, h már a gondolattól is megkeményedik a kukacom.
Mást is beindít a gondolat?
Izgatna nagyon h benne lenne ilyenben. Vagy h dolgozni lennék és tudnám, h éppen valaki dugja, beleélvez a nunijába, stb...
2020. febr. 19. 19:44
1/13 anonim válasza:
Na, add meg anya számát! Kezelem akkor neked barátom. XD
2/13 anonim válasza:
Igen, mást is izgat, engem kicsit, és csak elméletben, igazából sosem menne. Kamerán 1-2-szer engedtük már pasinak nézni, de ennyi.
4/13 anonim válasza:
Engem is, egy ilyen nő írhatna aki benne lenne cuckoldban :)
6/13 anonim válasza:
Olyan formában mint téged; biztosan nem.
Még a nőgyógyásznak sem szívesen engedem,hogy fogdossa a csajom.
7/13 anonim válasza:
A többséget nem, de vannak akiket izgat a cuckold és művelik is - tele vannak velük a swingerek. Nem kell pálcát törni senki felett, csinálja mindenki azt ami jó, aki ezt élvezi az ezt, akit meg nem az nem csinálja és kész.
8/13 anonim válasza:
Nem izgatna. Megverném az illetőt aki kezeli a nőmet.
10/13 anonim válasza:
Küldj egy képet róla, aztán ha tetszik elrendezem néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!