Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik kipróbálták a cuckoldot,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kipróbálták a cuckoldot, hogyan jutottatok el erre a döntésre?

Figyelt kérdés

Nem féltetek, hogy a fantáziálás után a valóság csalódást okoz?

Barátnőm benne lenne, de én még hezitálok. Férfiak és nők válaszát is várom, érdekelnek a tapasztalatok!

2020. febr. 16. 23:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem gondoltam rá. Én azt hittem,a csaj már kidobta azt a lúzert. Csak akkor kapcsoltam, amikor a csávó pizsijével töröltem le a sprmám.
2020. febr. 16. 23:22
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Ha hezitálsz, inkább hagyd ki.

Vagy haladjatok szépen, lassan, fokozatosan.

2020. febr. 16. 23:27
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Amíg egy picit is hezitálsz, addig nem szabad. Ez tipikusan olyan fantázia, ami a párok többsége számára jobb, ha fantázia is marad. Persze működhet és jól is elsülhet a dolog, de ha nem, ugye már nem lehet visszacsinálni.
2020. febr. 16. 23:58
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Én viszonylag járatos vagyok a témában és csak azt tudom mondani, amit már írtak:

Ha hezitálsz, akkor inkább hanyagold!

A rosszul elsült esetek 99%-ban a férfi a hibás, mert rájön, hogy ő ezt igazából mégse akarta, de akkor már mindegy. Van, ahol válás lett a vége.

2020. febr. 17. 00:09
 5/14 anonim ***** válasza:
24%
No offense, de véleményem szerint az ilyen vágyak majdnem annyira természetellenesek, mint pl. a pedofília. Csak ugye a konszenzualitás miatt büntetőjogi vonzata ennek nincs.
2020. febr. 17. 00:54
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Én élveztem a változatosságot, mondjuk igaz, ha az ember egyszer rákap, nehéz lehet megállni. Mi is hasonló helyzetben voltunk, eredetileg a pasim vetette fel, de amikor én is azt mondtam, hogy legyen, elbizonytalanodott. Végül is megcsináltuk, az egyik közeli barátjával aki nekem is tetszett. Maga a dolog izgató is volt, de utána a pasim nagyon féltékeny lett, meg azt mondta megbánta, nem kellett volna, stb. Én persze megértettem, de másfelől nekem továbbra is tetszett a dolog, azt nem tagadhattam. Végül kb 3 hónap múlva beismerte, hogy neki is bejött, és folytattuk tovább. 23L.
2020. febr. 17. 00:56
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Anno egy szexpartneremnek vokt ez a vagya

Azt a korszakomat éltem h minden hülyeségnek benne voltam így a Cuckold se volt akadály

Sokat segít ha nyílt és őszinte a kapcsolat

Légyen az pár kapcsolat vagy szex kapcsolat

De addig amíg barmelyikötöknek -félelmei ,fenntartásai vannak a,dologgal ...jobb nem csinálni mert az csak meg mérgezi a kapcsolatot .

Csak lázán és a szabályokat szépen átbeszélni.

N

2020. febr. 17. 05:20
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Amelyik nő ezt csinálja, az nem szereti a párját.
2020. febr. 17. 10:35
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Vagy éppen jobban szereti a párját,mint az átlag,és megtesz neki bármit/neki sincs ellenére az extra izgalom.
2020. febr. 17. 10:41
 10/14 anonim ***** válasza:
32%

"Amelyik nő ezt csinálja, az nem szereti a párját."

A gyakorlat nem ezt mutatja.

Ha elég érett a két fél, akkor messze a legkiegyensúlyozotabb kapcsolattá teheti a cuckold az egészet.

2020. febr. 17. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!