Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolat cuckold fétissel?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat cuckold fétissel? Mit gondoltok? 19/F

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk egyutt a baratnommel, es fel eve egy beszelgetesunkbol megtudta hogy engem izgatna az hogyha mas dugna ot. (Nem harmas felallasban, hanem teljesen elkulonitve) es akkor megkerdezte tolem mikor ezt megtudta, hogy akkor benne lennék-e egyszer egy kis meglepetesben. (Csak igy burkoltan mondta de tudtam hogy mire gondol) igent mondtam, de nem mondta el hogy mi lesz pontosan es mikor. Es most fel evvel kesobb, valentin napkor nem volt itthon, es “ajandekba” egy olyan videot kuldott, ahol valaki dugja ot es nagyokat elvez kozben. (Reszletezni itt nem reszletezem, max priviben) es nagyon nagyon tetszett a dolog es soha sem voltam még ugy felizgulva mint amennyire ez a video felizgatott.

Mondtam neki hogy nagyon tetszett a dolog, es mondta hogy ilyen csak ritkan fog elofordulni, de rendszeres lesz. Es nekem bejon a dolog, viszont csak errol az oldalrol, arra nem vagyom valamiert hogy en dugjak mas novel. De o megengedne azt mondta.

Mit gondoltok egy ilyen felallasrol?

2020. febr. 19. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez azért elég beteges de, ha nektek jó és nem ártotok vele másnak akkor hajrá.
2020. febr. 19. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
15%

Oh én ezt támogatom így a legjobb

26N

2020. febr. 19. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Ez tök izgalmas, a helyedben direkt megkérném hogy maradjon a punciban nyoma is annak hogy benne jártak, az is izgalmas amúgy.

Az átlag számára beteges, de ha titeket izgat, és működik, akkor semmi baj nincs a dologgal!!

2020. febr. 19. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Nice, jöhet hozzám is a csaj :)

33F

2020. febr. 19. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon izgat, ugyanilyen felállásbsn. Plusz, h jobban élvezi a dugást s szeretővel, mint velem. Így olyan dolgokat is megengedne neki, amit nekem nem. :)
2020. febr. 19. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát van akiknek ez jön be, igazából meglepően sok ilyen ember van. Ez esetben szerencsés vagy, hogy asszonypajtás is benne van a dologban.
2020. febr. 19. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!