Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A cuckold miért csak a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cuckold miért csak a férfiakra van kiélezve?

Figyelt kérdés
Alig látni olyat, hogy egy férfi izgatná ilyen módon a barátnőjét.

2020. febr. 17. 09:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ő ezt pontosan hogy érted? Mármint hogy a nők nem akarják?
2020. febr. 17. 09:11
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az igazi kérdés hogy a fordítottja miért nem gyakori. Hogy egy csaj végig nézi ahogy a pasija másik csajjal kefél, aztán a belecsepegteti a puncijából a ge_it.
2020. febr. 17. 09:12
 3/22 anonim ***** válasza:
A szájába.
2020. febr. 17. 09:12
 4/22 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

szerintem a nöket annyira nem izgatja az, hogy lassa, hogy a pasija/ferje mas csajt dug meg..

22L

2020. febr. 17. 09:13
 5/22 A kérdező kommentje:
Fordított helyzetre értem, amikor a férfi szexel mással és a barátnő a közönség.
2020. febr. 17. 09:13
 6/22 anonim ***** válasza:
92%

Van nők is

Én pl nőként is szeretem nézni

Ha a pasim vagy szex partnerem egy másik lotyócskát rák még kéményen

És utánna kinyalom a csajt ugyanis biszex vagyok

De az is izgi mikor a paso a cuck

Sokkal jobb ,őszintébb az ilyen kapcsolat mint a monogámia...

N

2020. febr. 17. 09:17
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van olyan is. Ugye ezek a dolgok nem mennek túl nyíltan és talán nem is olyan gyakori. De nincs senkinek sem a homlokára írva.
2020. febr. 17. 09:18
 8/22 anonim ***** válasza:
48%

A kapcsolatban élő nők, ritkán értékelik magukat szexuálisan alul.

Mitöbb... Inkább el vannak maguktól szállva.

2020. febr. 17. 09:29
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

5, mert a nők komplexusosabbak mint a férfiak. (le lehet pontozni, de csak a saját tudatlanságodat tükrözöd vele) Valójában ugyanez a helyzet a megcsalással és a szexuális kizárólagossággal, azért ragaszkodik a nők többsége ezekhez a dolgokhoz, mert fél, hogy ezzel státuszt veszít, holott a szabad és korlátok nélküli szexualitás az, ami minőségi, felhőtlen, őszinte és egyenrangú párkapcsolatot teremt.

(ne hőbörögj, nem válaszolok a provokációra, olvass egy kis szexuálpszichológiát, nyitottabb leszel te is)

2020. febr. 17. 09:30
 10/22 A kérdező kommentje:

9 nem értem, miért feltételezed, hogy provokálni foglak. Te neveztél tudatlannak, én szerintem egy rossz szót nem szóltam itt senkihez.

Pont azért írtam kérdést, mert érdekel ez a fajta nyitottság, szerencsére rajtad kívül mindenkinek leesett. Többieknek köszönöm a válaszokat!

2020. febr. 17. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!