Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Szoktunk egymás előtt pisilni a csajommal ha épp mindketten bent vagyunk a fürdőben. Senkit nem érdekel igazából. Nagy dolog nyilván csak egyedül. :D
2/11 anonim válasza:
Nem tabu, pisilni bátmikor pisilünk egymás előtt, de volt már olyan is, hogy a nagydolgát végezte miközben fürödtem vagy fogta a hajam miközben hánytam a wc-be.
4/11 anonim válasza:
Nem tabu dehogy, ha együtt fürdünk még meg is szokott kérni, hogy mossam meg neki amit meg is teszek :)
5/11 anonim válasza:
A kisdolog egyáltalán nem tabu, a nagydolog meg olyan, hogy mivel senki sem csillámport pattint ki a hátsójából így nem akarnám a "bukéját" lengetni a párom orra alá. Nem tabu, szimpla igényesség.
6/11 anonim válasza:
Nálunk egyáltalán nem tabu, nem vagyunk egymás előtt szemermesek. Kakilas is előfordult már de azért az nem gyakori
7/11 anonim válasza:
Nem tabu. Fürdőnk egybe van a wc-vel.
9/11 anonim válasza:
Általában ezt magamban intézem és máséra sem vagyok kíváncsi. De pl lakótársam egyszer tajtrészegen a földön összeszarta magát. Nem hiszem hogy történhetne más olyan ami cinkesebb, szóval azóta simán bemegyek wc-re én is ha zuhanyozik, és fordítva...
10/11 anonim válasza:
Nekem a pisi es kaki kozott oriasi vizvalaszto van. Utobbit szemely szerint senki elott nem volnek kepes, tanuja lenni sem.
Viszont beszelni rola, egesz mely reszletesseggel szoktam rola a parommal. Csak jotanacs vagy panaszkodas szintjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!