Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnők között nőknél mennyire tabu az, hogy egymás ex pasijaival nem jönnek össze?
Figyelt kérdés
Ráhajtottam egy csajra. Úgy tudtam, hogy egyedülálló. Nagyon bejövök neki. De közölte, hogy mostanság egyenlőre nem randizik velem. Azt is mondta is, hogy rossz a kapcsolata a barátjával. Ez látszik is rajta, elég szomorkás. Régebben tökre mosolygós volt. Van egy barátnője (nem a legjobb nem annyira közeli) tetszem neki, össze akar velem jönni.2015. febr. 2. 20:33
1/4 A kérdező kommentje:
Szóval, ha össze jövök vele, akkor későbbiekben elcseszhetem ezt a csajt?
2015. febr. 2. 20:36
2/4 anonim válasza:
Eléggé az, legalábbis az én társaságomban.
3/4 anonim válasza:
igen eléggé.. vagyis nekem utána biztos nem kellenél de ilyen kérdést nem is értem teszel fel hogyha tudod hogy a lány nemfog veled kapcsolatot kezdeni..
4/4 anonim válasza:
teljesen tabu. és együtt fognak utálni, ha két barátnőre is ráhajtasz sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!