Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tabu sok párkapcsolatban a vágyakról beszelni egymás előtt?
Szerintem nem szabad az ilyesmiket titkolni egymás elől. Őszintének kell lenni egymással, és meg kell élni ezeket együtt...
Én is elmondanám az összes vágyamat a páromnak, ha lenne.
mert ciki
mert azt hiszik ez kritika a másik felé
mert félnek,hogy a vágyaik miatt csalódna bennük a párjuk
Mert sokan gátlásosak,meg igen félnek attól,hogy csalódni fog a párjuk.
Például: volt egy srác aki be akart fűzni,hogy legyek a szeretője,mivel egy beszélgetés során elárultam neki,hogy miket kedvelek szexuális téren,neki ez tetszett. Megkérdeztem miért nem éli ezeket a vágyait a saját párjával? A válasz az volt,hogy egyszer mondta a párjának,de az elutasította,így inkább a többit el se mondta neki.
Az emberek a hétköznapi párkapcsolati gondjaikról sem tudnak beszélgetni (lásd: felnőtt párkapcsolatok dugig van ilyen problémákkal)
Akkor még a szexig el sem értünk!
Megvan egy kép az emberekben, hogy a tökéletes kapcsolatban nincs külömbözőség, csak egyetértés, harmónia.
Így az emberek nagyja inkább próbál idomulni a képhez és nem a képet formálni a saját izlésükre.
Aki pedig még életében nem volt őszinte kapcsolatban, annak nagyon nehéz elkezdeni a kommunikációt.
így lettünk nevelve, a szex témát kerülni kell. Én elég nyílt vagyok és mégis évek kellettek míg teljesen kibontakoztam párom előtt. (és még most sem teljesen nyíltan)
Lassan, apró lépésekkel, hogy puhatolózzak nála mi a sok már, mi az ami kellemetlen neki, de ami jó volt, hogy ahogy nyíltam, ő is kezdett nyílni és próbáltam ezt mindig nagyon pozitívan felfogni és támogatni a nyitottságát, még akkor is ha kicsit féltékeny lettem, de jó dolog volt ennyire megismerni a nemi életét és vágyait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!