Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szexről tabu beszélni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexről tabu beszélni olyan pasival akivel ismerkedek de még nem szexeltünk? Vagy szexuális támájú dolgokkal viccelődni, húzni egymás agyát?

Figyelt kérdés
Közben meg tudja, hogy nem vagyok egy könnyen kapható lány.
2019. márc. 27. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
nem értem a logikàt, ha csak a szexről dumàltok, amire te nőként vevő vagy, akkor pont azt tudja meg rólad, hogy laza bevàllalós vagy
2019. márc. 27. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:

nem, de akkorhányszor ezt csináltam, azt hitték, az vagyok, hiába "tudták", addig, hogy nem.

Ha kimondod a "szex" szót,a zt hisztik, szabad az út.

Én most direkt "izé"nek hívtam, mert szóba került, nem miattunk, és bele se mentem mélyebben a témába. Tud is velem másról beszélni, nem mint azok, akikkel ez kellett poénnak

2019. márc. 27. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Mit akarsz róla beszélni? Azt csinálni kell.
2019. márc. 27. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem beszélni kell róla, hanem csinálni.
2019. márc. 27. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Én férfiként nem szeretem a nyilvánvalóan szexuális témát kapcsolat előtt.

Akivel beszéltem róla azzal általában nem történt soha semmi. Csinálni kell, és majd a kapcsolatban lehet beszélni is róla.

2019. márc. 27. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!