Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lakótársam, aki lány, rám nyitott véletlenül zuhanyozás közben. Egy pillanat múlva hatalmas röhögésben tört ki, mielőtt kiment a fürdőszobából. Lehet, hogy a méreteimen röhögött? (19/F)
Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 14:41
1/15 anonim válasza:
18/4,5 a szerszámom. Az enyémen nem röhögött volna...
4/15 anonim válasza:
Nem biztos
Én is kaptam röhögő görcsöt ilyen miatt
A hülye helyzet miatt és a csávó reakcióján h majdnem hanyadt vágta magát ijedtében mint egy fürdős k...a
😱😂😂😂
6/15 anonim válasza:
Neki lankadtan ekkora! 😂😂😂
Amúgy a kérdésre válaszolva, szerintem csak a szitun röhögött!
33/F
7/15 anonim válasza:
A szituáción röhögött, nevetéssel oldotta a feszültséget. Ne legyél már ennyire farokméret-komplexusok, hogy akarsz majd így teljesíteni amikor oda kerül a sor, takargatod akkor is?
8/15 anonim válasza:
Nem amiatt lehetett az a röhögés.
Majd nézd meg ha két kislány csak egymásra néz, már akkor tudnak röhögni , vigyorogni.
9/15 anonim válasza:
Azon röhögött, hogy neki nagyobb fhasza van.
10/15 anonim válasza:
Nekem azt mondta, hogy a méreteiden. Sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!