Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy fiú barátotokról kiderülne, hogy hatalmas a farka, titeket érdekelne?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy fiú barátod és kiderül, hogy hatalmas szerszáma van, olyan 25 cm körül. Szóval tényleg indokolatlanul nagy.
Érdekelne? Kíváncsi lennél rá? Esetleg ki is próbálnád kíváncsiságból?
2020. márc. 1. 18:03
2/13 anonim válasza:
Túl nagy😄 szerintem örülhet ha talál olyat aki szexel ikyen pasival
3/13 anonim válasza:
Amikor suliba jártam, volt olyan velem hogy nekem mesélte el a lány oszt társam hogy elvileg az egyik fiúnak 21 centi a farka, hogy az milyen nagy. amúgy különösen nem érdekelte a farokméret de ennyi.
6/13 anonim válasza:
Ha eddig sem erdekelt, akkor a farka plane nem.
Amugy 25 cm fajdalmat tud okozni, ha eroszakkal megprobaljak melyebbre nyomni, de nem hatalmas. 10 inches pasibol kettovel talalkoztam. Szexelni lehetetlen volt.
7/13 anonim válasza:
Nem. Egyébként is a barátom 18 centise is már fáj.
8/13 anonim válasza:
Eljátszanék a gondolattal, de csak emiatt önmagában nem lépnék a tettek mezejére.
9/13 Lacc80 válasza:
Indokolatlanul nagy?
Az enyém okkal ekkora.
10/13 anonim válasza:
Ha én ezt megtudom egy fiúbarátomról mindig felajánlom hogy leszopom
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!