Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hatalmas, hájas test, mint szexuális vonzerő?
Figyelt kérdés
Vannak mások is akiket az óriási hájas test izgat fel? Nem a van mit fogni rajta kategóriára gondolok,hanem a rendkívülien kövér,hájas női testre. Esetleg van olyan nő,akinek ez jön be férfiban? Sértegető,cinikus megjegyzéseket ne írjatok!Köszi2020. febr. 11. 13:48
1/8 anonim válasza:
Minden van. Még ha nem túl gyakori, de ilyen is van.
3/8 anonim válasza:
Ferjem ilyen, most meg megy a balhé mert fogyok :D de magamert,a nőiességemért az önbecsülésemert az egészségemert megtettem :)
Hosszú az út, de kitartok,akkor is ha neki nem tetszik :)
4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy az ilyen hölgyek nem hiszik el,hogy vannak férfiak,akiknek ők tetszenek.Pedig én tényleg szépnek és izgatónak tartom a hatalmas,kövér női testet.
2020. febr. 11. 15:09
5/8 anonim válasza:
Jaaa én elhiszem ferjemnek, csak magamnak nem jövök be, és azt fontosabbnak erzem :)
6/8 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, ha egy férfi hájas, az nem jön be, nem az hogy a nőknek, senkinek. Ha egy nő hájas, az viszont elég sok férfinek, mint például nekem is, bejön.
7/8 anonim válasza:
A 100-120 kiló még az a kategória akit néha fétisből megpakolnék de afelett már nagyon taszító, főleg ha teljesen elvész az emberi alak...
Amúgy az hogy szexuálisan néha vonz nem azt jelenti hogy kellene is ilyen barátnő, csak azt hogy néha kedvem lenne hozzá.
35F
8/8 anonim válasza:
a párom amikor megismerkedtünk 160 kg volt(én 78), semmi nem számított csak a két kis sziv összeforrjon... a szex az leírhatatlanul csodás vele és csak fokozódik.. eddig szinte csak jóképű izmos barátom volt, de mehetnek a levesbe.. amit a kedvesemtől kapok az egy csoda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!