Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért rakatnak be hatalmas szilikon melleket?
Figyelt kérdés
Megértem ha valaki berakat magának, de azt már nem ha tényleg nagyot csináltat magának. Mi értelme van?
Nem szép, a melleivel így alig lehet bármit csinálni.
2020. febr. 17. 20:08
1/6 Noren1989 válasza:
Értelmet azt nem kell mögötte keresni, max komplexusokat, vagy gyöngébb elmét.
2/6 anonim válasza:
Ezt soha nem fogjuk megérteni, meg a feltöltött szopó ajkakat se. Fujjjj
3/6 Mr.The Colonel válasza:
Az elb.szott 21. századi “normák”. Ugyanez az ajkak feltöltése, meg a botox amitől úgy néz ki szerencsétlen delikvens feje 30 éves korára, mintha az utóbbi 10 évben 8 órát aludt volna.
Én gyógyszerész vagyok. Ott is vannak cuki dolgok.
4/6 anonim válasza:
Önkép, és testkép zavarban szenvednek.
5/6 anonim válasza:
Cuki nem agyon szolizott jányt se találsz mar😅
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
De milyen nő látja magának szépnek akkor ha giga szilikon mellei vannak? Még csak öltözködni se tudna rendesen, és még csak nem is szép.
2020. febr. 18. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!