Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dinky One Eljött a kisfarkúak éve?
Figyelt kérdés
Eleinte nem akartam elhinni ,hogy tényleg létre hozták kis pénisszel rendelkező pasiknak egy társkeresőt...
Lányként ezt érdekesnek találtam. De nem találtam sehol semmit. Aztán ma egy posztban láttam.. utánna néztem.. sajnos az oldal egyenlőre nem magyar nyelvű
De a koncepció szerintem jó
Most már elég volt a sok rinyakatapistából tessék regisztrálni mert vannak nők akik a pucurka öcsi pötsit szeretik ...
Van aki fontolgatja a reget?
2020. márc. 16. 09:20
1/7 anonim válasza:
Semmi értelme. Vagyis ez csak egy újabb lépcsőfok a kihalás felé, amikir valakiket a testi adottságai miatt kasztosítanak
2/7 anonim válasza:
Erről én is hallottam kb 1 hete. Elvileg még 27.000 körüli felhasználó van. Mondjuk én megnézném, hogy abból mennyi az olyan nő, aki tényleg kapcsolatot keres ott.
3/7 anonim válasza:
Melyik oldal az? Én regiznék rá.
4/7 A kérdező kommentje:
Dinky One Az oldal neve
2020. márc. 16. 12:39
5/7 anonim válasza:
Remélem a kiskukisok tudják hogy a méretet pénzben ott is kell kompenzálni 😁
Meglepne ha tolonganának ott a nők azért mert nekik jó 11, 13 centis kukac és nem várnak el semmit
6/7 anonim válasza:
Nagy szerszám az igazi, ezt suttogják a lányok. 18/4,5 a méretem, nagy becsben van tartva.
7/7 anonim válasza:
#6-os, es forditottan aranyos az eszeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!