Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eljött a szexuálpszichológusho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljött a szexuálpszichológushoz vonulás ideje?

Figyelt kérdés
Lassan már csak az izgat fel, ha nagyon keményen, dominánsan szexelek, vagy nyilvános helyen, vagy valakivel, akivel nem lenne szabad. Komoly párkapcsolatban élek, akit nagyon szeretek és mióta együtt vagyunk közös jövőben gondolkodunk, de folyamatosan csajoz(ok)nék, és szinte csak a szexen jár az eszem. És elmúltam már 30. Más 30 körüli / feletti pasinak is ilyen komoly dughatnékja van még, vagy csak én vagyok megháborodva?
2016. máj. 3. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Rakj be pár Zámbó Jimmy számot, vagy ha nincs, jó lesz az Árpi is..
2016. máj. 3. 15:33
 2/11 A kérdező kommentje:

#1! Kipróbáltam, de nem segített: beraktam youtubeon Jimmytől a Még nem veszítheteket. Erre odatévedt a szemem a kommentek alá. Megláttam egy egész jó nőt kiírva a nevét, és már nézegettem is a facebook képeit, hogy de megdugnám...:)

Más ötlet?

2016. máj. 3. 15:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szexelj dominánsan vagy nyilvános helyen a baránőddel.
2016. máj. 3. 15:45
 4/11 anonim ***** válasza:
8%
Nyitottá tenni a kapcsolatot?
2016. máj. 3. 16:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalabb vagyok, de bennem is volt hasonló komoly kapcsolat ellenére is. Aztán úgy fogtam vissza a dolgot, hogy többet, durvábban, dominánsabban éltem ki a vágyaimat a barátnőmmel. Ha már tényleg nem bírom, akkor durvulok picit, irányítom a hajánál fogva és azt csinálja amit én akarok, ő ezt meg élvezi, mert úgy építettem föl előtte a dolgot.

Változatosság is sokat számít, ne mindig a hálószobában legyetek, nyilvános helyen, vagy a házon belül másút, épp a konyhában van, és letámadod stb stb.

Csak szépen kell felépíteni, akkor mindenképp élvezetes lesz mindkettőtöknek ;)

2016. máj. 3. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:
6%
hát az ember nem monogám úgyhogy kapálózhatsz egy darabig, de hosszútávon nem fog menni...
2016. máj. 3. 16:21
 7/11 A kérdező kommentje:
#6! És akkor mi a megoldás? Néha titokban félredugni, nyitott kapcsolatot működtetni vagy egyedülállónak maradni?
2016. máj. 3. 16:25
 8/11 anonim ***** válasza:

ha tudnám erre a választ, vagy bárki a világon az most multimillárdosként fetrengene valami csodás helyen, de még senkinek sem sikerült megfejtenie.

mindenki úgy intézi ahogy tudja. szeretőt tart, hobbiba menekül, alkoholizál, elválik, rákos lesz az elfojtástól a kívülről csodálatosnak tűnő házasságában, kiugrik az emeletről, vagy a szeretőjével menekülnek a halálba, lehetne sorolni.

2016. máj. 3. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Ezek a válaszok most elszomorítottak... Tényleg ez a valóság kedves férfiak? Akkor is megcsaltok / másokon fantáziáltok egy komoly kapcsolatban, ha egyébként ott minden rendben van? A nő kiszolgálja legbensőbb vágyaitokat, folyamatosan megújul, a napi teendők mellett igyekszik kívánatos maradni...stb., és még így is jön a szerető, az alkoholizmus, a válás / szakítás? Mondjátok, hogy ez nem így van...
2016. máj. 4. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:

9. vagyok

Miért kellett lepontozni? Csak feltettem egy egyszerű kérdést... Inkább válaszolni kéne.......

2016. máj. 4. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!