Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy élvezzem a szexet?
Szóval, nem rég veszítettem el, azóta párszor együtt voltunk a barátommal. Orális szextől el tudok menni, de elég sok idő az is, viszont a behatolásos szexnél kb, nem érzek semmit, vagy kellemetlen,ha túl mélyen van vagy fájdalmas ha túl durva. Mostanában mondhatom,hogy kellemes is tud lenni, de nem az igazi. Csináltuk különböző pózokban is, kértem,hogy próbálja meg különböző szögekből is. Az idővel nincs gond, mert nagyon sokáig bírja, de ha akarom rövid is tud lenni. Amennyire vártam,hogy majd milyen jó lesz, totál zavar,hogy ez nem működik, mégha sok nőnek érzéketlen vaginája. Úgy érzem kellően elengedem magam ahhoz,hogy élvezzem. Az lenne a kérdésem,hogy van akinél esetleg eleinte nehezebben élvezte a dolgot,de ez megváltozott? Hogyan?
Igaz eléggé későn veszítettem el, több gátlás lehet bennem,de nem vagyok szégyenlős.
25/N
Nehéz elmagyarázni, de megpróbálom. Sok embernek, főleg a nőknek nagyon fontos a megfelelő érzelmi háttér. Azt biztosan észrevetted már, hogy mindenki más hatással van rád. Van, akit az első pillanattól utálsz, van, aki közömbös neked, van, akit szeretni is tudsz, és lesz olyan is, akinek egy szavától megroggyan a térded. Ennek nyomán aztán szerelembe esni sem tudunk mindenkivel egyformán. Van, akit tudunk szeretni, és van, akinek minden porcikáját imádjuk.
Szóval ha nem a megfelelő partnerrel vagy, az is nagy hátráltató tényező lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!