Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkozzak azzal, hogy nagyon pici a mellem vagy ne érdekeljen és élvezzem a szexet?
Figyelt kérdés
Nagyon pici a mellem és emiatt gátlásos vagyok. Vagy inkabb ne foglalkozzak vele mert akivel már lefekszem nem érdekli a mellem mérete?2020. febr. 19. 09:25
2/22 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele. Sőt sok esetben kifejezetten vonzó a kis mell is.
3/22 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz rajta változtatni, felesleges ezen aggódni. Sok pasinak tetszik a kis mell, nekem is az van. Eddig senki nem panaszkodott
4/22 anonim válasza:
Nem igazán tudsz rajta változtatni, engem biztos, hogy zavarna ha kicsit mellem lenne.. a mai férfiak nagyon szeretik a nagy melleket! :)
5/22 anonim válasza:
Simán tudsz változtatni. Négyszáz ezer forint, és gyönyörű melleid lesznek.
6/22 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele! A kis melleket is lehet szeretgetni.
7/22 anonim válasza:
Told a feneked az arcába és tuti nem a melleiddel fog foglalkozni. Nekem momentán mondjuk bejönnek a kis mellek.
8/22 anonim válasza:
Nem baj ha pici. De inkább legyen nagy.
9/22 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, nekem is kicsik és nem ettől függ hogy mennyire jó egy kapcsolat. Ha valaki szeret annak nem a mellméret a legfontosabb
10/22 anonim válasza:
Voltam olyan lánnyal akinek szinte nem is volt melle. Mégis nagyon jókat szexeltünk. Pont ugyan úgy felizgatott a lány, mint mások akikkel szexeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!