Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác eltudja fogadni azt, hogy nem fogom orálisan csinálni neki?
Figyelt kérdés
Most jöttünk össze. Viszont nem hiszem, hogy rátudnám venni magam arra, hogy szopjak.2020. márc. 12. 06:55
21/24 anonim válasza:
Bocs, de én nem fogadnám el. Az része egy kapcsolatnak.
22/24 anonim válasza:
Nekem már azt is nehéz elfogadni, hogy a barátnőm 3-ból 2x nem csinálja nekem, pedig nem szoktuk elkapkodni a szexet. Ha nem lenne semmi, és nem is lehetne rávenni, akkor tuti keresnék mást!
23/24 anonim válasza:
Az én exem kerek-perec kijelentette, soha nem fogja nekem megcsinálni. Persze én volt, hogy jó párszor kinyaltam. Egyébként sem volt vele kimondottan jó a szex. Túl prűd volt. Vége is lett. F
24/24 anonim válasza:
Tetszik vagy sem, a férfiak kevés dolog miatt szakítanak, de ez az egyik leggyakoribb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!