Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik néha szoktak a legjobb haverjukkal szexelni, vagy ezt azt csinálni, ti smároltok is közben?
Figyelt kérdés
Nekem a szexszel, meg közös önkielégítéssel, ilyenekkel nincs bajom, de a csók már nem fér bele.
Ez normális? Ti hogy vagytok ezzel?
2019. júl. 16. 18:21
2/12 anonim válasza:
Nekem a szex sem. Csak szopni szoktam és én is csak azt várom el
3/12 anonim válasza:
Nálunk sincs csók, de minden más igen.
4/12 anonim válasza:
Nekem jelenleg nincs ilyen kapcsolatom senkivel, de amikor volt barátság extrákkal jellegű dolog akkor smaroltunk is, de csak “akció” előtt, közben. 19f
5/12 anonim válasza:
Még sose volt ilyenben részem, de csók tuti nem lenne, maximum térdelésig mennék el.
6/12 anonim válasza:
En csak szopok es ennyi. Sokszor nem is viszonozzak csak "hasznalnak"
De nincs ezzel bajom
7/12 anonim válasza:
Tehát a másik farkát simán a szádba veszítek, de a csók az már túl intim? Mekkora ökörség ez.
8/12 anonim válasza:
Ne viccelj már, nálunk van olyan hogy csak smárolunk, szex az nőhiánynál fordul csak elő
9/12 anonim válasza:
Igen imafok smarolni is.csokokkal elboritani
10/12 anonim válasza:
#7: Ökörség, hogy érzelmileg nem, de szexuálisan vonzódnak?
Tudod, a nemi aktus megélhető érzelmek nélkül is. A csók viszont egy mélységesen meghitt és intim érzelmi reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!