Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nap sírva szerelmet vallott nekem a legjobb barátnőm és virágot is kaptam tőle, nagyon fel vagyok zaklatva mert eddig még csak fiúkkal volt dolgom, mit tegyek? 26L
Nagyon szeretem ezt a bizonyos lányt, a legjobb barátnőm! Rengeteg alkalommal veszünk részt közös programokon, nagyon szeretjük a másikat. Minden hónapban csinálunk valami közös élményt, általában 1-2 alkalommal. De eddig kizárólag csak barátként tudtam gondolni rá. Nekem eddig még sohasem volt semmi dolgom lánnyal, csak és kizárólag fiúkkal. De mindig ott volt bennem az érzés, hogy egyszer mindenképpen szeretném kipróbálni hogy egy lánnyal milyen a csókolózás és a szex. Lassan napra pontosan hogy 1 éve ismerem őt és teljesen megváltoztatta az életem, pozitív értelemben. Segített abban hogy jobban megértsem önmagam, bátorított hogy legyek nyitottabb személyiség, ha bármi nyomta a szívem elmondhattam neki. Mindig ott volt mellettem és mivel nagyon közel lakunk a másikhoz, gyakorlatilag 30 percre, mindig beszélhetünk személyesen is. A barátnőm 28 éves és csodálatosan gyönyörű, nagyon csinos és mindig szép ruhákban jár. Olyan fiatalos az arca, nagyon vigyáz a testére ahogy én, sportolunk és helyesen táplálkozunk. Ez is egyik része a rengeteg közös vonásunknak.
Ma délután azonban megváltozott minden. Megbeszéltük hogy 14 órakor találkozunk a Városligetben, így is történt. Amikor megláttam őt, láttam hogy egy nagyon szép virág van a kezében és hogy mosolyog, de egyben aggódik is. Mondtam neki hogy nagyon szép ez a virág, de mi az oka annak hogy magával hozta, nem értettem a dolgot. Aztán nagyokat sóhajtott és elkezdte a beszédét. Azt mondta nagyon boldog hogy ismerhet engem, csodálatos lánynak tart, különleges helyet foglalok el a szívében. Azt mondta állandóan csak rám tud gondolni és hogy amikor találkozik velem, úgy érzi egy a legjobb dolog az életében. Aztán elmondta nekem, hogy szerelmes belém és szeretne járni velem. Teljesen ledermedtem és azt mondtam neki, hogy de hiszen tudod hogy én csak fiúkkal voltam eddig, mire azt válaszolta hogy igen nagyon jól tudja. Újra elmondta, hogy szerelmes belém és hogy ő ezt 1 éve folyamatosan érzi, ezért találkozik velem minden alkalommal, mert nagyon szeret. Átnyújtotta nekem a virágot és átölelt és folyamatosan azt mondta, hogy nagyon szeretlek téged és hogy csodálatos nő vagyok. Elmondtam neki hogy nagyon szépen köszönöm a virágot és hogy értékelem a gesztusát. De megijedtem, mert újra elmondtam neki, hogy ugye nekem még sohasem volt dolgom nővel és hát nem is tudom hogy mit mondhatnék.
Ekkor jött a baj, mert elkezdett sírni, majd utána zokogni. Borzalmasan szomorú lett, szipogott és azt mondta, sajnálja ha megbántott engem és átkozta magát. Azt mondta hogy ezt nem tudja elhinni és átölelt engem sírva. Reszketett és azt mondta imád engem, szerelmes belém és hogy nagyon fontos vagyok neki. Utána gyorsan elfutott és vissza sem nézett. Amikor ott maradtam egyedül, percekig nem tudtam semmit sem csinálni mert le voltam döbbenve. Akkor döbbentem rá mindenre! Ez a lány végig udvarolt nekem az elmúlt 1 évben! Nem pusztán a legjobb barátnők voltunk, hanem szerelmes volt belém! Hirtelen nagyon haragudtam magamra amiért ilyen vak voltak és ostoba. Annyira fájt hogy nem vettem észre a jeleket, pedig voltak bőven! Amikor az 1 év során sokszor megfogta a kezem és mosolyogva a szemembe nézett, szerintem a szerelem jelei voltak. Most döbbentem rá, hogy én igenis tudnám viszonozni az érzéseit, mert őszintén megvizsgáltam a szívem, s azt látom hogy én is szeretem őt! Azért nem tudtam mit kell csinálnom mert még sohasem volt dolgom lánnyal, de mindig érdekelt a dolog! Mindig volt bennem egy vágy, hogy én szívesen lennék akár nővel is, ha nagyon jól megértjük egymást. De eddig kizárólag fiúkkal volt dolgom és be kell vallanom, kicsit féltem is hogy mégis mit tudnék én csinálni egy lány-lány párkapcsolatban. Féltem, hogy borzalmasan ügyetlen lennék benne.
Arra gondoltam, hogy szerintem holnap én találkozhatnék vele. Azt találtam ki hogy meghívom a kedvenc éttermünkbe egy romantikus vacsorára és utána én átmennék hozzá, föl a lakására. És szeretném viszonozni a szerelmét. Azt érzem, azt érzem a szívemmel, hogy szeretném őt megcsókolni, illetve nagyon boldog lennék ha tudnék szexelni is vele akár. Ha esetleg így alakulna hogy lenne szex is, én lennék a legboldogabb ember a világon. Tudom hogy neki volt már dolga nővel mert sokszor mesélt róla, szexelt is rengeteg alkalommal hiszen volt már barátnője akivel 9 hónapig jártak. Amióta elfutott tőlem és ott hagyott a Városligetben, nem beszéltünk. Szerintetek ez egy jó ötlet, hogy honlapra én elhívnám őt egy romantikus vacsorára és hogy utána átmennék hozz, fel a lakására és ha úgy alakulnak a dolgok és jólesik, akkor akár szexelnénk is? Nagyon félek hogy elveszítem őt, elmondhatatlanul fontos a számomra. Azt érzem, ő a lelki társam. Vele szeretnék lenni, de rettegek hogy megbántottan azzal hogy nagyon megijedtem a Városligetben.
Figyelj itt ez nagyon veszélyes terep.
Ne téveszd össze a kiváncsiságot, és azt hogy nem akarod elveszíteni a szerelemmel. Most benned van a bűntudat a meglepetés és a rettegés higy elveszíted. Ne hívd el holnap. Inkább hagyj magadnak pár napot amíg letisztul a dolog. Ha belesietsz és kiváncsiságból összegekszek vele, majd rájössz ez nem a te világod darabokra fogod törni. Vagy esetleg te magad reketsz benne kényszerből a kapcsolatban, mert nem akarod őt bántani. Ha belemész nem lesz könnyű. Ha nem a te tereed azért ha tetszik és belezúgsz azért....
22:07
Pont ettől rettegek én is. Mi lesz, ha ne adj Isten azt érzem, nem nekem való a lány-lány kapcsolat és ha belemennék mégis, azzal darabokra tőrném a szívét. És rettegek hogy elveszítem őt, mert nagyon fontos számomra, csak rá tudok gondolni. De mi történne akkor, ha mondjuk hirtelen holnap belemennék a dologban és este kiderülne, hogy hoppá, ez mégsem nekem való. Fogalmam sincs mit tegyek, annyira tanácstalan vagyok.
A helyzet az, hogy mivel egy baráti kapcsolatról derült ki, hogy szerelmi kapcsolat (a barátnőd részéről), ezért mindenképp benne van, hogy megsuakadhat. Ha nem jöttök össze (és ő reménytelenül szerelmes marad), az egy idő szétveti a barátságotok. Ha összejöttök, és nem jön be, az is okozhatja, hogy elveszíted őt. Sőt, ha összejöttök, minden jó, de pár év múlva mégis másra vágysz, akkor is vége lesz.
Röviden, a barátnőd hozott egy döntést, ami miatt a kapcsolatotok már nem lesz olyan, mint régen, akkor sem, ha mostantól eljátszátok, hogy nem történt semmi. Emiatt szerintem veszítenivalód már nincs. Inkább azt kell mérlegeld, te mit akarsz.
Ha kíváncsi vagy és az életmódodba/értékrendedbe belefér, hogy egy nővel összejöjj, akkor itt a legjobb alkalom, hogy kipróbáld. Az én személyes véleményem az, hogy amíg nem ártasz ezzel másnak, addig nincs vele gond. Viszont, ha kétségeid vannak, lelkizős, utólag-megbánós típus vagy, akkor lehet, hogy jobb, ha kihagyod a dolgot.
Nem ez a leghosszabb kérdés, de frankó sztori, ha igaz akkor nagyon szerencsés vagy, hogy lényegében egy társ egy kapcsolat van kialakulóban ami mély érzelmeket akar független az identitástól, kiváncsiságod és fantáziád most teret nyerhet magának és nem kötelező hosszú távon fenntartani ha úgy érzed s kényelmetlen a szituáció, fontos megjegyezni, hogy környezeted véleménye kizárólag másodlagos, helyezd érzésed előtérbe, dönts úgy ahogy érzed.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!