Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác eltudja fogadni azt, hogy nem fogom orálisan csinálni neki?
Figyelt kérdés
Most jöttünk össze. Viszont nem hiszem, hogy rátudnám venni magam arra, hogy szopjak.2020. márc. 12. 06:55
1/24 anonim válasza:
Ha nem fontos neki az orál, akkor igen, de egyébként nem.
Egyébként én azt mondom, hogy olyannal kell párkapcsolatot kezdeni, akivel hasonló szexuális nézetei vannak az embernek.
2/24 anonim válasza:
Szerintem amikor imádjuk a másik embert, akkor az örömök okozásának ezen formájára nem kell rávenni magunkat, hanem mi szeretnénk neki csinálni.
3/24 anonim válasza:
Kérdező, csak egy kérdés:
Te elvárod tőle, hogy kinyaljon téged?
4/24 anonim válasza:
Szerintem most tisztázd vele. Nekem volt ilyen barátnőm. 2 évig bírtam, azután megoldottam nélküle. Ha igényli, nem fog lemondani róla az élete végéig. 44f
5/24 A kérdező kommentje:
Nem várom el de csinálhatja.
2020. márc. 12. 07:01
6/24 anonim válasza:
Szopni fogsz,idővel hidd el...
7/24 A kérdező kommentje:
De, hogy vegyem rá magam? Félek, hogy béna leszek..
2020. márc. 12. 07:11
8/24 anonim válasza:
Attól félsz, hogy béna leszel?
Azt gondoltam eddig, hogy undorod van a szopástól, most meg kiderül, hogy attól félsz, hogy béna leszel!!
Akkor menni fog az, én ritkán látok bénázva szopó csajt!!
9/24 anonim válasza:
Igen, feltudja fogni. X idő elteltével, úgy is próbálkozni fogsz.
10/24 anonim válasza:
Nem lehetsz béna,az képtelenség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!