Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác eltudja fogadni azt, hogy nem fogom orálisan csinálni neki?
Figyelt kérdés
Most jöttünk össze. Viszont nem hiszem, hogy rátudnám venni magam arra, hogy szopjak.2020. márc. 12. 06:55
11/24 anonim válasza:
Én biztosan szakítanék, ha nem is egyből mert megpróbálnám elfogadni, de amennyire en imadom az oralt tuti előbb utóbb igényelném.
25F
12/24 anonim válasza:
Én biztos otthagynálak mint eb a Szaharát.
Na nem azért, mert nem akarsz szopni, hanem mert végtelenül buta vagy, én pedig ki nem állom a buta embereket.
"Juuj, nem fogom leszopni, mert lehet, hogy ügyetlen leszek."
Ne haragudj, ekkora ökörséget rég hallottam. Hagyd a fenébe, ne akarjál kibazsni vele.
13/24 anonim válasza:
Kár azon aggódni, hogy esetleg béna leszel! Mindenkinek más jön be mert a férfiak farka sem egyforma. Minden barátőmnek el kellett magyaráznom, hogy hogyan jó nekem, pedig egyik sem volt tapasztalatlan, aztán mégis vagy nem éreztem semmit, rángatták stb, az egyik még fogazott is ami kimondottan fáj, de elmondása szerint volt aki meg ezt szerette.
14/24 anonim válasza:
Milyen nő vagy te, úgy ott hagy a pasid mit a s zart.
15/24 anonim válasza:
Én teljesen el tudnám fogadni. Nem az alapján választok párt, hogy orálisan csinálja, vagy nem. Amennyiben őt ez feszélyezi, nem várnám el tőle.
16/24 anonim válasza:
Nálam ez kizáró ok lenne, én azt szeretem a legjobban a szexben.
18/24 anonim válasza:
Ha igazán szeret, akkor elfogadja. Én két hazassagon vagyok túl és egyik nejem se szerette. Talán egy kezemen meg tudom számolni hány alkalommal volt mégis.
19/24 anonim válasza:
Írasodból arra következtetek, nincs még tapasztalatod e téren, nos mint mindent, ezt is előbb próbáld ki, aztán agyalj azon, hogy el tudod e képzelni, vagy nem... volt olyan csajom, aki kijelentette az elaő randin, hogy nála az orál az teljesen tabu, ő olyat biztosan nem fog csinálni... aztán úgy megszerettettem vele, hogy végül ez is lett a szakításunk oka... úgy megszerette, hogy észre sem vette, ha nem az én farkam van a szájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!