Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen érzes nektek az orgazmus?
Figyelt kérdés
Le tudnátok írni, korral együtt?
20/L
2020. márc. 10. 20:52
1/6 anonim válasza:
Lüktető érzés,amitől az egész tested beleremeg és bizsergős,nehéz leírni 18/f
3/6 anonim válasza:
Olyan, mint amikor feszít a vizelet, és végre kiengedhetem. Isteni érzés, megkönnyebbülés. Lassan fokozódik az inger az elejétől, egy ideig tudom kontrollálni, aztán van egy pont, amikor bármit tennék, hogy még ne jöjjön és fokozzam az ingert, már nem tudom és lövellni kezd a sperma. Felhördülve spriccelek el, beleremeg a testem és elveszítem a fejem, mintha nem ebben a dimenzióban lennék. Csodálatos érzés, ahogy lüktet a farkam spriccelés közepette. Mindez akkor a legjobb, ha nem vész kárba a magom, hanem egy sikamlós, szűk, meleg hüvelyt töltök tele. F
4/6 anonim válasza:
megfeszül a testem elönt egy kis forróság majd totális kielégülést érzek 24f
5/6 anonim válasza:
Nagyon jó, egyszercsak van az a pont amikor már nem lehet visszafogni (és nem is érdemes) és csak jön-jön-jön :)
6/6 anonim válasza:
Megfeszűl a testem szinte alig kapok levegőt majd szite kirobbanok és visszahullok szinte!
40+f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!