Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valakinek nincs orgazmusa? Milyen tippeket tudnátok adni?
Figyelt kérdés
Eddig meg nem volt . Eszközöket nem használok és nem is maszturbálok egyszerűen nem visz rá hogy magamhoz nyúljak .2020. márc. 10. 02:00
1/11 anonim válasza:
Mi miatt nem maszturbálsz? Bűntudatod van vagy nem érzel vágyat?
2/11 anonim válasza:
Van! Hisz te vagy rá az elő példa! Erről csak te tehetsz, hisz most írtad h “nem maszturbálok egyszerűen nem visz rá, hogy magamhoz nyúljak” amúgy kihagytál egy vesszőt, (,) de ami ennél is fontosabb, ha nem masztizol, mégis hogy a szentbüdösbahosjóistenbe szeretnél te mégis orgazmust széptestvérem?! Hát elhiszem h hajnali kettő múlt, fáradt vagy, de gondolkozzál már! Eloszor is masztizz és lesz orgazmusod. Szégyen h erre most jottel ra
3/11 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hány éves vagy... Fontos lenne tudni a tanácsadáshoz! Akár privátot is írhatsz...
4/11 anonim válasza:
Almodj valami szepet. Nekem is almaimban van orgazmusom
5/11 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok lány , hogy miért nem azt egyszerűen nem tudom meg magyarázni.
2020. márc. 10. 04:49
6/11 A kérdező kommentje:
Ja és szexuális életet élek . De nem sikerül nekem a “csúcsra jutni “.
2020. márc. 10. 04:59
7/11 anonim válasza:
azért kell maszturbálni h megismerd a tested
amíg nem ismered miért várnád el h majd a partnered aki még annyira sem ismer majd megoldja helyetted?
1. ismerd meg a tested és a reakcióid
2. mond el a partnerednek mi esik jól
3. mutasd meg hogyan okozol élvezetet magadnak
4. szexnél is folyamatos kommunikáció mi hol esik jó mi izgató mi nem
5. csodát ne várj, ez a testnek tanulási folyamat, pláne a nőknek mivel sokkal bonyolultabb folyamat
8/11 anonim válasza:
A kérdésedben benne rejlik a válasz is. Ha nem visz rá arra a lélek, hogy saját magadat megismerd, miért egy olyan személytől vársz csodát, aki nem is ismerhet.
Hüvelyi vagy annak nevezett orgazmusa egyébként is kevés nőnek van, főleg nem úgy, hogy még azt sem tapasztaltad ki milyen izgatás kellemes a csiklódnak.
9/11 A kérdező kommentje:
A csiklómat nem igazán lehet , sőt elég kellemetlen ha oda nyúl kézzel vagy nyelvel a barátom, még a nyelvével is inkább elkerüli mert fájdalmas .
2020. márc. 10. 12:50
10/11 A kérdező kommentje:
A csiklómat nem igazán lehet , sőt elég kellemetlen ha oda nyúl kézzel vagy nyelvel a barátom, még a nyelvével is inkább elkerüli mert fájdalmas . Olvastam sokat erről de nem kaptam kielégítő választ . Nagyon ritka ha egy nőnek sehogy se lehet orgazmusa.
2020. márc. 10. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!