Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktus alatt, a befogadó félnek is van-e merevedése, orgazmusa illetve ejakulácioja?
Én olyan fiatal sráccal is összebújnék, akinek áll közbe, és olyannal is akinek nem...
Egyébként partnerfüggő, hogy az ember menyire izgul fel, a legdurvább az volt, amikor úgy élveztem el, hogy meg sem érintettem a sajátomat, viszont a partneremét ezerrel szoptam! Na az volt az igazi...
Aktív vagyok, elég sok partner után mondom hogy:
-kb a harmadának nem áll, nincs semmi reakciója a kukijának
-kb harmada félmerev hozzányúlás nélkül, plusz kézzel fel tudja verni magának teljesen
-kb harmadának full keményen áll végig, mikor dugják
Tényleg vannak olyan srácok, akik még valamiért fel sem tudják verni maguknak merev állapotba mikor dugják őket. Az utolsó két kategóriából mindegyik ki tudja magának verni. És az utolsó kategóriából nagyon kevesen vannak, akik kéz nélkül el tudnak élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!