Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek kizárólag prosztata masszázstól orgazmusa?
Igen volt
Nekem sokkal intenzívebb érzés volt
Hetero létemre én is kísérleteztem ezzel. Először is rendeltem egy arra alkalmas vibrátort és azzal próbálkoztam. Nagyon jó érzés volt, de valahogy mindig késztetést éreztem arra, hogy a farkamhoz nyúljak. A volt barátnőmmel viszont rendeltünk egy tapadókorongos és egy felcsatolhatós dildót, valamint egy erényövet, aminek eldugta előlem a kulcsát. Így ha élvezni akartam, kénytelen voltam megtanulni prosztataizgatással elélvezni. Hogy őszinte legyek, egy hónap telt el, mire sikerült. Teljesen más érzés, mint a farkamat izgatva elélvezni, ugyanis nem lüktetve élvezel el, még csak meg sem feszül a farkad, hanem az ondó egyszerűen csak kicsorog, mintha kipisilnéd. Élvezés közben meg sem kell állnod, mert - mivel nem a farkaddal élveztél el - nem lesz érzékeny a makkod, ugyanúgy megmarad a vágyad a folytatáshoz, mint előtte. Nekem így egy menetben 3 orgazmusig sikerült eljutnom. A harmadik alkalommal már kezdtem úgy érezni, hogy üres vagyok és elég volt, de a hagyományos értelemben véve még akkor sem élveztem el. És a barátnőm valamit nagyon jól tudott csinálni, mert utána úgy éreztem, hogy a fenekem ki van elégítve. Nagyon-nagyon jó érzés volt utána még egyszerűen csak ülni is.
23/F
én gilett rezgő borotvát dugtam a fenekemene borta fej nélkül a kerek felét... kb 80% duktam be 1-2 perc és spricceltem...
Hetero vagyok nem hiszem hogy elbirnám viselni hogy egy nő csinálja nekem de magmnak megcsináltam és tetszett...
Én is egy párszor próbálkoztam, de igazából csak egyszer sikerült félig. Azóta is örülnék, ha még egyszer összejönne. Én az elején még nyúltam a fütyköshöz, de idővel abba hagytam és csak a masszázstól mentem el.
Teljesen más érzés. Egyben jött ki a cuc, mintha pisilnél. Állati jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!