Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti milyen óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti milyen óvszert használtok anális szexhez?

Figyelt kérdés
Amivel a legjobban élvezzük mindketten, de biztonságos is..

2017. jún. 1. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szexshopban van érdes ,de ne az első alkalommal mikor együtt vagytok. Akkor simát
2017. jún. 2. 00:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Márkát os tudnál írni? Kszi!
2017. jún. 4. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Többynire Durex Classicot.
2017. jún. 7. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Én amikor felfedeztem ezt a helyet,és elolvastam miket irkálnak, kérdeznek,úgy gondoltam, hogy én is meg szeretném tudni, milyen lehet azonos neművel lenni,és ebben bízva ki is néztem ,hogy melyik a legbiztonságosabb óvszer a piacon,meg is találtam a méregdrága méhsejt szerkezetű óvszert,ami állítólag kiszakíthatatlan! Megvettem pár csomagot, csak arra nem számítottam, hogy egy 50s pasi senkinek sem kell,főleg, ha kiírja, hogy mindent csak védekezve!így eltelt már két év ,annyi történt csupán, hogy egyet felfújtam kíváncsiságból, hogy milyen.Érdekes volt ,tényleg olyan kinézetű,mint amit a méhek készítenek :))
2020. aug. 14. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!