Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már valakinek anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek anális orgazmusa? 21/F

Figyelt kérdés
Meleg férfaktól kérdezem.
2019. jan. 14. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Szokott lenni
2019. jan. 14. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Nekem még nem volt, de volt már két srác akiknek sikerült összehoznom (aktív vagyok).
2019. jan. 14. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem. :)

Picit idegen, de mennyei érzés.

Azonban - tapasztalatból mondom - ehhez kell egy olyan srác akinek megfelelő a farok mérete, valamint aki azt használni is tudja. Az sem utolsó szempont, hogy arany tiszta legyél odalenn és tud magad elengedni, átadni az érzésnek.

Voltam már együtt olyan sráccal akinek pici volt a farka, azonban nála nem éreztem ilyen érzést, szinte semmit sem. :/

Tudom azt mondják nem a farok méret számít és ez egy bizonyos szintig igaz is. Azonban a szexuális életet tekintve ez picit másképp van. Legalábbis az én tapasztalataim alapján. :)

19

2019. jan. 15. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem rendszeresen van.
2019. jan. 16. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!