Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért élvezek el csupán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezek el csupán attól, hogy orált adok?

Figyelt kérdés

Hogy lehet az, hogyha a másiknak adok orált, akkor ha hallom a másikat, hogy mennyire élvezi, elélvezek.

Meg jól esik közben ha simogatnak, az is rásegít. De nem értem hogy ez hogy lehet, hiszen én vagyok az aki ad a másiknak.

19/l

Levelet nem kérek, itt válaszolok mindenkinek.

2020. márc. 9. 00:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Elélvezel úgy, hogy közben hozzá sem ér a puncidhoz?
2020. márc. 9. 00:34
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom nagyon felizgulsz, én is nagyon könnyen nedvesek miközben csinálom, mondjuk csak ettől elélvezni szerintem nem lehet azért 😅
2020. márc. 9. 00:38
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen. Csupán én adok, simogat és hallom a másik hangját, meg beszél hozzám dicsérően.
2020. márc. 9. 00:38
 4/19 A kérdező kommentje:
Meg talán az is rásegít csak ezt még így névtelenül is zavarban vagyok leírni, hogyha húzza a hajamat, meg kicsit ráhúzza a fejemet nem durván, ha sok lenne és ellenkeznék, akkor elenged.
2020. márc. 9. 00:40
 5/19 anonim ***** válasza:
27%

Nemtudom, hogy lehet, de az biztos, hogy rohadt jó lehetsz a szopásban! 😳😳

Sok csajom, volt nedves szopás közben, de elélvezni úgy, hogy nem értem hozzá a csiklóhoz, úgy egyik sem élvezett el csak úgy magától. 😳

Az biztos, hogy akiigy szereti az orált, az qurva jó lehet benne.

Én alapból ezt vallom!

Szerintem én is ezért tudtam minden eddigi csajom a csúcsra röpiteni a nyelvemmel, mert imádom csinálni!

Szóval nem egyszerű élményt nyujthatsz... 😳👌

33/F

2020. márc. 9. 00:40
 6/19 anonim ***** válasza:
19%
Mert csúnyák a férfiak és közben engem vizionálsz oda. Azért élvezel el. 🙂 32F
2020. márc. 9. 00:46
 7/19 anonim ***** válasza:
40%
De sz.ar duma 🤭🤭🤦‍♂️
2020. márc. 9. 00:49
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Annyira hűdejó nem lehetek benne, ha olykor 1 órás adás után sem megy el a másik. :'D csak ha rásegít magának.

De az biztos hogy közben zavarban vagyok és jól esik a bókolás ezért tudom hosszan csinálni.

2020. márc. 9. 00:49
 9/19 anonim ***** válasza:
40%

Hidd el az aki szenvedéllyel csinálja, mert szereti-kívánja, az többnyire jól is csinálja.

A magömlés késleltetés pedig 1 létező dolog!🤭

És van akinek nagyon megy!

Szerintem tuti jól nyomod! 👌😉

2020. márc. 9. 00:59
 10/19 érdeklődő35 ***** válasza:
60%

Közben simogat..

Csak a fejed, vagy a puncid is?ez esetben érthető az orgazmusod😊

2020. márc. 9. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!