Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezek el csupán attól, hogy orált adok?
Hogy lehet az, hogyha a másiknak adok orált, akkor ha hallom a másikat, hogy mennyire élvezi, elélvezek.
Meg jól esik közben ha simogatnak, az is rásegít. De nem értem hogy ez hogy lehet, hiszen én vagyok az aki ad a másiknak.
19/l
Levelet nem kérek, itt válaszolok mindenkinek.
Nemtudom, hogy lehet, de az biztos, hogy rohadt jó lehetsz a szopásban! 😳😳
Sok csajom, volt nedves szopás közben, de elélvezni úgy, hogy nem értem hozzá a csiklóhoz, úgy egyik sem élvezett el csak úgy magától. 😳
Az biztos, hogy akiigy szereti az orált, az qurva jó lehet benne.
Én alapból ezt vallom!
Szerintem én is ezért tudtam minden eddigi csajom a csúcsra röpiteni a nyelvemmel, mert imádom csinálni!
Szóval nem egyszerű élményt nyujthatsz... 😳👌
33/F
Köszönöm a válaszokat.
Annyira hűdejó nem lehetek benne, ha olykor 1 órás adás után sem megy el a másik. :'D csak ha rásegít magának.
De az biztos hogy közben zavarban vagyok és jól esik a bókolás ezért tudom hosszan csinálni.
Hidd el az aki szenvedéllyel csinálja, mert szereti-kívánja, az többnyire jól is csinálja.
A magömlés késleltetés pedig 1 létező dolog!🤭
És van akinek nagyon megy!
Szerintem tuti jól nyomod! 👌😉
Közben simogat..
Csak a fejed, vagy a puncid is?ez esetben érthető az orgazmusod😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!