Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális? Rúdmászás közben a suliban úgy felizgulok h kb a rúd felénél el is élvezek.
Figyelt kérdés
2020. jan. 7. 23:04
1/9 anonim válasza:
Az én rudam nem csak a felénél izgatna fel.
2/9 anonim válasza:
Nálunk csak kötél mászás volt, lehet velem volt a baj, de sose élveztem el tőle.
3/9 anonim válasza:
Mit fogsz csinálni, ha 1 kolbit kell megmásznod?? 🤔😱
6/9 anonim válasza:
Nem tudja mert az e- napolót is széttélvezte..
7/9 anonim válasza:
Legalább lefele jól csúszik a rúd
8/9 anonim válasza:
Nem kell furcsállani a kérdést.
Velem is ez volt ált. iskolában, csak kötélmászáskor. Felénél én is elengedtem és gyorsan lecsúsztam.
Akkor még nem tudtam hogy az lenne az élvezés, de nagyon furcsa volt és megijedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!