Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért élvezek el csupán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezek el csupán attól, hogy orált adok?

Figyelt kérdés

Hogy lehet az, hogyha a másiknak adok orált, akkor ha hallom a másikat, hogy mennyire élvezi, elélvezek.

Meg jól esik közben ha simogatnak, az is rásegít. De nem értem hogy ez hogy lehet, hiszen én vagyok az aki ad a másiknak.

19/l

Levelet nem kérek, itt válaszolok mindenkinek.

2020. márc. 9. 00:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ez a késleltetés új dolog nekem, köszi, utána olvasok!:)

Pedig megijedtem hogy hiába csinálom szüntelenül térdfájásig, nem megy el pedig emiatt szoktak vicceket csinálni, hogy milyen gyorsan elsülnek általában.Szóval ez meglep.

Ami a simogatást illeti, fejemet, hajamat, arcomat éri simogatás ilyenkor.

2020. márc. 9. 01:38
 12/19 érdeklődő35 ***** válasza:
71%

Lehet benned egy adag mazo, vagy szub hajlam, és a kicsit erőszakosabb szájbadugás jobban beindít, és a tudat hogy használ a srác elélveztet. A nők

legerogénabb része az agya😜

Az, hogy lassabban élvez el, lehet, hogy szereti elhúzni, élvezkedik, jól érzi magát a szádba. Vagy tényleg kevés inger a szád a kezéhez képest, de ugyanakkor kellemes is😊

2020. márc. 9. 01:51
 13/19 anonim ***** válasza:
58%

Jaja nézz utána!

Én pl általában a szopást, azt szinte bármeddig eltudom húzni, maga a szexben már sokkal többet kell koncentrálnom.

Ettől függetlenül nagyon nagyon élvezem, ha 1 ügyes hölgyike ledohányoz! 🤭

Szóval szerintem mostmár meggyőztelek, hogy jól nyomod az ipart! 🙄🤗👌

2020. márc. 9. 02:01
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
El lehet élvezni. én is elélveztem,ahogy nyögött,beszélt,feszült a teste,éreztem,hogy totálisan felhúzott lett,rá nemsokára meg lett az eredménye a számban.
2020. márc. 9. 06:21
 15/19 anonim ***** válasza:
26%
Miért kell két nickről szinte ugyan azt a kérdést feltenni?
2020. márc. 9. 06:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyedi az eset, de ritka az biztos. Nekem vagy 5-6 éve volt egy ilyen csajom aki ugyanígy volt mint amit leírtál. Férfiként mondom hihetetlen érzés, a látvány a hang közben a csajtól.

Szóval szerintem épp örülj neki és csináld tovább! Élvezed és biztos jól is csinálod ha rásegít a végén ha nem. Van olyan, hogy direkt nem akarunk azonnal és rögtön spiccelni amikor jó, mert jó élvezni a szop@st ahogy a nő csinálja.

Én is nyalás rajongó vagyok (és persze az is ha szopnak), szóval hajrá világ, minél több ilyen csajt nekünk!

2020. márc. 9. 07:15
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Már kettő van a 14# együtt...
2020. márc. 9. 07:16
 18/19 Lacc80 ***** válasza:
100%

Én ilyennel nem találkoztam még. De ha látnám, hogy élvezel közben, beleültetnélek. Élvezzük még jobban.

Úgy látszik ennyiere felizgulsz tőle. Szerintem nagyon egyedi, örülj neki.

2020. márc. 9. 07:50
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos témába illő válaszokat, az összes hasznosra ment a felfele pontozás a részemről :) (ha valaki lepontozta, az nem én voltam)

Ami meg a "szinte ugyanazt" a kérdés feltevést illeti; aranyos hogy saját magatok / magad megválaszolod. Szinte ugyanaz nem jelenti azt, hogy ugyanaz ... ott a "szinte" szócska :'D

A másik "szinte ugyanaz"-nál totál más a sztori, engem csak simogatnak, nincs közben 69.

(de ahhoz a kérdéshez én is hozzászóltam építőleg, mert az pl megint csak új nekem :) mint ez is amit én írtam)

2020. márc. 9. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!