Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezek el csupán attól, hogy orált adok?
Hogy lehet az, hogyha a másiknak adok orált, akkor ha hallom a másikat, hogy mennyire élvezi, elélvezek.
Meg jól esik közben ha simogatnak, az is rásegít. De nem értem hogy ez hogy lehet, hiszen én vagyok az aki ad a másiknak.
19/l
Levelet nem kérek, itt válaszolok mindenkinek.
Ez a késleltetés új dolog nekem, köszi, utána olvasok!:)
Pedig megijedtem hogy hiába csinálom szüntelenül térdfájásig, nem megy el pedig emiatt szoktak vicceket csinálni, hogy milyen gyorsan elsülnek általában.Szóval ez meglep.
Ami a simogatást illeti, fejemet, hajamat, arcomat éri simogatás ilyenkor.
Lehet benned egy adag mazo, vagy szub hajlam, és a kicsit erőszakosabb szájbadugás jobban beindít, és a tudat hogy használ a srác elélveztet. A nők
legerogénabb része az agya😜
Az, hogy lassabban élvez el, lehet, hogy szereti elhúzni, élvezkedik, jól érzi magát a szádba. Vagy tényleg kevés inger a szád a kezéhez képest, de ugyanakkor kellemes is😊
Jaja nézz utána!
Én pl általában a szopást, azt szinte bármeddig eltudom húzni, maga a szexben már sokkal többet kell koncentrálnom.
Ettől függetlenül nagyon nagyon élvezem, ha 1 ügyes hölgyike ledohányoz! 🤭
Szóval szerintem mostmár meggyőztelek, hogy jól nyomod az ipart! 🙄🤗👌
Nem egyedi az eset, de ritka az biztos. Nekem vagy 5-6 éve volt egy ilyen csajom aki ugyanígy volt mint amit leírtál. Férfiként mondom hihetetlen érzés, a látvány a hang közben a csajtól.
Szóval szerintem épp örülj neki és csináld tovább! Élvezed és biztos jól is csinálod ha rásegít a végén ha nem. Van olyan, hogy direkt nem akarunk azonnal és rögtön spiccelni amikor jó, mert jó élvezni a szop@st ahogy a nő csinálja.
Én is nyalás rajongó vagyok (és persze az is ha szopnak), szóval hajrá világ, minél több ilyen csajt nekünk!
Én ilyennel nem találkoztam még. De ha látnám, hogy élvezel közben, beleültetnélek. Élvezzük még jobban.
Úgy látszik ennyiere felizgulsz tőle. Szerintem nagyon egyedi, örülj neki.
Köszönöm szépen a hasznos témába illő válaszokat, az összes hasznosra ment a felfele pontozás a részemről :) (ha valaki lepontozta, az nem én voltam)
Ami meg a "szinte ugyanazt" a kérdés feltevést illeti; aranyos hogy saját magatok / magad megválaszolod. Szinte ugyanaz nem jelenti azt, hogy ugyanaz ... ott a "szinte" szócska :'D
A másik "szinte ugyanaz"-nál totál más a sztori, engem csak simogatnak, nincs közben 69.
(de ahhoz a kérdéshez én is hozzászóltam építőleg, mert az pl megint csak új nekem :) mint ez is amit én írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!