Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy a férfi ennyire közvetlen csupán barátkozás céljából?
Kollegám a srác, 1 hónapja ismerem, igazából a fiatalabb lányokkal közvetlen, barátságos, így velem is. Vigasztalni is szokott, gyakran megérint (vállam, karom) sokszor úgy ülünk a monitor előtt hogy összeér a kezünk. Múltkor megbántott egy kollegám és ezen ő felidegesitette magát, majd kiállt értem. Szokott kérdezősködni és érdeklődik felőlem, és keresi a társaságom. Szerintetek ez barátkozás? Vagy szexet akar? (Amúgy nem igazán megy neki a flörtölés, mondta hogy sosem ment)
Még annyi, hogy egyszer véletlen kicsúszott a száján, hogy az esete vagyok.
"Szerintetek ez barátkozás? Vagy szexet akar?"
Hát a kettő közül akkor inkább szex szerintem.
Meg fog dugni...
"Ha csendes lányt akarunk megfektetni akkor a lehető leggyorsabban tudatosítanunk kell bennük hogy mi vagyunk a legfőbb támasza és ezt verbálisan (( szavakkal)) és nonverbálisan is ((olcsó de nagy tettek, nyilvánosan)) meg kell erősítenünk benne. El kell hitetni vele hogy te jobb vagy mint a többiek és egyedül rád számíthat bármikor "
A második lecke lesz a viccesebb :D majd irj hogy mikor kezdte el az akciót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!